Vrei să slăbești și să-ți întărești imunitatea? Include cinci produse proteice în meniul tău
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Vrei să slăbești și să-ți întărești imunitatea. Include cinci produse proteice în meniul tău. Sursa - pixabay.com
Vrei să slăbești și să-ți întărești imunitatea. Include cinci produse proteice în meniul tău. Sursa - pixabay.com
Cinci produse proteice ne ajută să pierdem în greutate în mod eficient, precum și să ne îmbunătățim starea de sănătate.

Produsele proteice ar trebui consumate mai des. Ele ajută la pierderea în greutate în mod eficient și în siguranță și, de asemenea, îmbunătățesc starea generală de sănătate. 

Trei alimente care te împiedică să slăbești: renunță la ele acum, iar rezultatele nu vor întârzia să apară

Ouăle sunt standardul de aur al proteinelor, deoarece conțin cei mai biodisponibili aminoacizi.  Ouăle satură rapid și conțin proteine care transmit creierului semnale care ne ajută să ne săturăm mai repede.

Păstrează bananele proaspete două săptămâni: coaja nu se va înnegri, dacă vei respecta aceste reguli

Pieptul de pui și pieptul de curcan fără piele sunt produse ideale pentru repararea țesuturilor și susținerea mușchilor slabi, deoarece sunt  sărace în grăsimi și saturate în sodiu. Pieptul de pasăre este o sursă excelentă de vitamine B, vitamine esențiale pentru sinteza ADN-ului, pentru producerea de energie și susținerea sănătății creierului. Pieptul de pui conține seleniul antioxidant, care este important pentru imunitate și pentru sănătatea tiroidei. 

Roșii marinate cu struguri, un aperitiv delicat pentru mesele festive. Gustul și aroma lor te vor cuceri  

Proteine ​​vegetale. Aceste produse includ boabele de soia, fasole, spanac și broccoli. Dacă ești vegetarian, ar trebui să incluzi proteine ​​vegetale în dieta ta. 

Somon și sardine. Acest pește este considerat o sursă excelentă de grăsimi Omega-3, un tip de grăsime care este antiinflamatoare și bună pentru inimă. Somonul ajută la pierderea în greutate în mod eficient, deoarece scade nivelul insulinei.

Dovlecei picanți pentru iarnă: au un gust delicios de ciuperci și dispar rapid de pe masă

Fistic. Pe lângă proteine, fisticul este o sursă bună de fibre și grăsimi nesaturate. Fisticul poate satura organismul și poate preveni supraalimentarea.  

 

BONUS. Șapte condimente care te ajută să slăbești: consumă-le regulat, iar rezultatele te vor bucura

 

Condimentele fac mâncărurile mai gustoase și un efect benefic asupra funcționării  organismului, îmbunătățesc digestia și ne ajută să slăbim.

Pentru cei care doresc să slăbească, următoarele condimente vor fi deosebit de eficiente. 

Ardeiul Cayenne conține capsaicin, care accelerează metabolismul și susține pierderea în greutate. Ca rezultat, organismul arde mai multe celule adipoase. În plus, ardeiul cayenne reduce și apetitul, ceea ce ajută la menținerea unui deficit de calorii în organism. 

Turmericul este eficient și pentru pierderea în greutate. Conține curcumină, care nu numai că ajută la arderea grăsimilor, dar are și proprietăți antiinflamatorii puternice. Oamenii de știință de la Milano au efectuat un experiment care a implicat 44 de persoane care au consumat curcumină de două ori pe zi timp de o lună. Drept urmare, toți au scăpat de excesul de celule adipoase - unii dintre subiecți au pierdut 5% din grăsime. 

Planta care este letală pentru muște, țânțari și alte insecte: puneți-o pe balcon și veți scăpa de insecte

Și ghimbirul are proprietăți pentru pierderea în greutate. În medicina tradițională chineză, ghimbirul este folosit pentru a trata multe afecțiuni. Stimulează metabolismul și ajută la arderea grăsimilor. 

Schinduful (denumirea științifică - Trigonella foenum-graecum), mai este numit și fân grecesc ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge și reduce apetitul. 

Suplimentele pentru pierderea în greutate folosesc adesea extract de boabe de cafea verde. Unele dintre beneficiile sale includ controlul aportului de alimente, reducerea apetitului și reglarea zahărului din sânge. Utilizarea boabelor de cafea verde ajută la reducerea indicelui de masă corporală și la reducerea grăsimii abdominale.

Cea mai veche rețetă a plăcintei cu mere: ai nevoie de câteva produse și capodopera culinară e gata

Piperul negru conține piperina. Suplimentele cu piperină ajută la reducerea apetitului și suprimă formarea celulelor adipoase. 

O altă plantă folosită pe scară largă în medicina chineză este ginsengul. Studiile au arătat că consumul de ginseng de două ori pe zi, timp de opt săptămâni, a dus la o scădere în greutate vizibilă la subiecți și la îmbunătățirea semnificativă a funcției intestinale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel