Vrei să lucrezi la SRI? Lista posturilor disponibile
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
"Căutăm candidați care văd lucrurile în mișcare", transmite Serviciul Român de Informaţii.

S-au publicat condițiile și calendarul probelor de concurs pentru a deveni ofițer operativ, analist sau ofițer în domenii tehnice.

În momentul de faţă, Serviciul Român de Informaţii caută personal pentru încadrarea unor posturi de:

- OFIŢERI OPERATIVI ŞI ANALIŞTI:

Ofițerul operativ are misiunea importantă de a culege informații şi pentru aceasta trebuie să îşi poată crea acces în mediile cu relevanţă pentru securitatea naţională. La baza activităţii sale se află, în esență, abilitatea de a iniţia, dezvolta şi menţine relaţii de încredere cu surse secrete umane. Pentru a performa în această activitate, ofiţerul operativ trebuie să dea dovadă de inteligenţă socială şi comunicaţională superioară, atenţie distributivă, calm, echilibru, curiozitate, creativitate şi atenţie la detalii.

- SPECIALIŞTI IT&C:

Înscrierea la concursul de admitere pentru locurile alocate Serviciului Român de Informaţii la cursurile de licență din domeniul tehnic în cadrul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” din București (32 de locuri) şi Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” (9 locuri). Aceste cursuri de adresează atât elevilor aflați în clasa a XII-a, cât și absolvenților cu diplomă de bacalaureat, cu vârsta maximă de 23 de ani, care își doresc o carieră cu profil tehnic în domeniul securității naționale.

- CUNOSCĂTORI DE LIMBI STRĂINE:

Specialiști lingviști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel