Vrei să călătorești mai economic cu avionul? Acest truc te-ar putea ajuta să iei cu tine mai multe haine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash (Elly Johnson)
Sursă foto: Unsplash (Elly Johnson)
Există o metodă prin care poți lua mai multe haine cu tine, chiar dacă linia economică nu permite bagajele suplimentare. 

În epoca modernă a călătoriilor aeriene economice, dificultatea de a împacheta toate articolele dorite pentru vacanță, fără a plăti suplimentar pentru bagajele de cală sau cele suplimentare, este una care îi preocupă pe toți cei care utilizează transportul aerian, fie frecvent sau ocazional. O tehnică clasică este să purtați în timpul zborului cât mai mult din îmbrăcămintea care ar fi intrat în valiză, dar aceasta nu este întotdeauna o soluție simplă și eficientă.

În mai multe videoclipuri popularizate pe rețelele sociale, pasagerii pot fi văzuți mergând cu o pernă prin aeroport, trecând prin filtrul de securitate și urcându-se în avion purtând o pernă. În loc să o folosească pentru a se odihni în timpul zborului, perna este de fapt folosită pentru a strecura mai multe articole de îmbrăcăminte.

Ofițerii de securitate care verifică bagajele pot vedea conținutul pernei

Deși scanerul de control al securității aeroportului poate vedea ce se află în interiorul pernei false, mulți ofițeri decid să le lase să treacă fără comentarii, cu condiția să nu existe în interior lichide sau alte obiecte interzise.

Oamenii și-au împărtășit experiențele pe rețelele sociale și se pare că trucul funcționează adesea, transmite The Mirror

O persoană a recunoscut: ”Ieri am ajuns la Veneția cu două perne de genul acesta!”. Un alt utilizator a explicat: "Am făcut-o pe două zboruri transatlantice. A funcționat!", în timp ce al treilea a adăugat: ”Cu siguranță mi se pare genial”.

Comentând un videoclip recent postat pe TikTok, pasagera Tamara Harland a susținut că ofițerii de securitate din aeroport ”știau ce face pentru că perna trece printr-un aparat cu raze X, dar nu le pasă”.

Cea mai mare problemă în avion. Corespondent Fox News: Este pur și simplu iritant

Dacă vă aflați într-un avion care are scaune ce se pot înclina, tentația ar putea fi să vă lăsați pe spate imediat și să vă relaxați în timp ce ascultați cel mai recent episod din podcastul preferat sau niște muzică. Cu toate acestea, nu este întotdeauna „politicos” și unii dintre pasagerii din spate s-ar putea simți jigniți. Deci, dacă vă întrebați ce înseamnă cu adevărat înclinarea scaunelor într-un avion, atunci un călător cu experiență are răspunsul. 

Matt Finn, un corespondent al Fox News, călătorește frecvent cu avionul datorită slujbei sale și, prin urmare, cunoaște bine ce trebuie și nu trebuie să faci în călătorii. Rețeaua sa de televiziune a făcut recent un sondaj pentru a dezvălui care este problema numărul unu pe care o au oamenii care zboară cu avionul și, fără a fi surprinzător, numărul unu era scaunul din față înclinat.

Ca parte a acestui program, Matt a fost întrebat dacă crede că este un gest acceptabil de făcut și a spus că nu are atât nicio problemă cu cei care fac asta, dar are propria sa regulă personală pentru a-și înclina propriul scaun. El a explicat că va înclina scaunul doar atunci când încearcă să tragă un pui de somn foarte necesar - în caz contrar, își va menține scaunul într-o poziție verticală pentru a evita orice problemă. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel