'Vrăjitoarea' Sidonia, mama suspecților de crimă de la petrecerea cu lăutari din Padina: Acel individ mi-a atacat copiii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Fotografie de la Kindel Media: Pexels
Fotografie de la Kindel Media: Pexels
Un bărbat a fost ucis după un conflict apărut la o petrecere organizată într-un hotel din zona Padina, în Dâmbovița. La eveniment participau mai multe persoane, printre care lăutari și vedete.  

Cei trei suspecți ai crimei sunt membri ai clanului Fabian, dar și fiii 'vrăjitoarei' Sidonia. Suspecții se află în custodia Poliţiei.

'Vrăjitoarea' Sidonia susține că, de fapt, fii ei au fost cei atacați, în timpul petrecerii de sâmbătă noapte.

'Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați. Vă rog, nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut.

Să vedem care e problema. Ce și cum, chiar nu știu nici eu. Cu copiii nu am mai vorbit, nu am mai avut cum să iau legătura. Vreau să văd despre ce este vorba', a declarat Sidonia, mama suspecților, la Antena 3 CNN.

La petrecerea unde a avut loc crima participau aproximativ 30 de persoane. La un moment dat, soția victimei, s-ar fi urcat pe mese pentru a dansa. În acel moment, unul dintre cei trei suspecți de crimă i-ar fi arătat semne obscene, acesta fiind motivul declanșării scandalului între aceștia.

Inițial, a fost un conflict verbal, apoi totul a degenerat. Unul dintre bărbați ar fi scos o macetă și ar fi înjunghiat victima de 20 de ori. Cei 3 suspecți de crimă s-au urcat în mașină și au plecat, însă au fost opriți de polițiști la cota 1000 Sinaia.

Cu doar câteva ore înainte de această tragedie, chiar în parcarea hotelului, a avut loc o petrecere privată la care au participat vedete, printre care Antonia, Alex Velea, George Hora și Alina Eremia.

Aceștia susțin că petrecerea s-ar fi încheiat la ora 18:00. Apoi, ei s-au retras în hotel unde au jucat jocuri de societate și apoi au aflat despre tragedie. Alex Velea a fost chiar surprins în poze cu principalul suspect în cazul crimei.

'În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei', precizează IPJ Dâmboviţa.

Citește și - Alex Velea și Alina Eremia, audiați de polițiști în cazul crimei de la un hotel din Padina. Antonia ar urma să fie chemată la Poliție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel