Vrăjitoare, plătită de un primar din bani publici pentru a lua legătura cu tatăl său mort. Își modifica vocea și îi transmitea că rudele ei trebuie angajate la primărie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Un primar ar fi plătit din bani publici o vrăjitoare pentru a-l ajuta să ia legătura cu tatăl său mort.

"Povestea seamănă și cu un roman supranatural și cu o telenovelă, pentru că localnicii din Agde, un orășel de pe coasta Mediteranei, spun că primarul și vrăjitoarea ar fi implicați și într-o poveste de dragoste. Asta nu ar fi o problemă, ci faptul că femeia l-a convins pe edil că are puteri supranaturale și că îl poate pune în legătură cu tatăl său mort. Primarul a crezut-o și, timp de patru ani, ar fi plătit-o, din bani publici, pentru a vorbi, prin intermediul ei, inclusiv cu îngeri, care îi dădeau sfaturi primarului.

Din banii primăriei, edilul i-ar fi achitat vacanțe de lux femeii care pretindea că poate vorbi cu morții. Pretinsa vrăjitoare reușea să își modifice vocea și îi transmitea primarului că rudele ei trebuie angajate la primărie și că locuința sa trebuie renovată. Și, credeți sau nu, primarul a crezut-o și a făcut tot ce i-a cerut ghicitoarea.

Povestea supranaturală s-a încheiat cu bugetul orașului devalizat și cu primarul și ghicitoarea după gratii. Amândoi sunt cercetați pentru corupție și riscă ani grei de închisoare. Dacă banii comunității vor fi vreodată recuperați nu se știe, cert este că localnicii spun că edilul și-a bătut joc de orașul lor", a spus Ioana Ciurlea, jurnalistă Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel