Vouchere de vacanță 2019, utilizare. Corina Martin: Trebuie să știți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță 2019. Corina Martin a transmis o serie de informații extrem de importante cu privire la cei care primesc vouchere de vacanță.

Vouchere de vacanță 2019. Corina Martin, președintele Federației Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, a explicat cum pot fi folosite inteligent tichetele de vacanță în 2019. Deși programul se derulează de un an, există încă foarte multe persoane care încă nu știu cum pot obține mese la restaurant, bilete de avion, de tren sau alte servicii. Mai mult, Corina Martin explică faptul că voucherele de vacanță pot fi folosite și pentru mai multe minivacanțe.

Citește și: Vouchere de vacanță 2019, impact. Corina Martin: Nu mă așteptam

Nu putem să plătim aceste servicii nici la caseria CFR-ul

Vouchere de vacanță 2019. "Se poate împărți marea vacanță în mai multe minivacanțe. Am auzit în timpul verii foarte mulți dintre turiștii care au intrat pe ușa agenției noastre spunând că nu au cazare și au venit de la Craiova, de la Timișoara, de la Iași cu tichetele de vacanță în mână și au 'spus uite că niciun hotel nu are camere sau nu are camere pe tichete'. Și am mai auzit întrebări de genul 'La ce terasă putem mânca cu aceste tichete de vacanță?'. Nu, nu putem mânca la nicio terasă și la niciun restaurant cu tichete de vacanță, nu putem plăti un bilet de intrare la Aqua Park sau la telegondolă sau o plimbare cu mocănița în Maramureș. Nu putem să plătim aceste servicii nici la caseria CFR-ului pentru biletul de tren, nici la compania aeriană pentru un bilet de avion, dar putem să facem asta la o agenție de turism. Noi, agențiile de turism le plătim în avans pentru dumneavoastră. Apoi trebuie să știm că trebuie să aducem tichetele de vacanță din timp la agenție. Trebuie să știți că pentru a vă caza la hotelurile pe care le-ați ales deja sau pe care le alegem împreună, noi trebuie să plătim în avans cazarea, tichetele dumneavoastră nu înseamnă bani la noi în agenție, ci înseamnă pur și simplu tichete de hârtie sau card. (...) Noi trimitem la decontare la București aceste tichete. Banii vor intra în 12 zile lucrătoare în contul nostru.(...) Dacă ne-ați aduce din timp aceste tichete, lucrurile ar fi mult mai simple și ne-ați ajuta pentru a vă ajuta să aveți vacanța pe care o doriți."  a spus Corina Matei. 

Citește și: Cum a ales Pro TV 100 de jurați la noul show „Cântă acum cu mine"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel