VOT pe decretul lui Iohannis. Alina Gorghiu: STOP!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Alina Gorghiu a transmis un mesaj clar legat de votul privind decretului președintelui Klaus Iohannis.

„Niciun actor politic nu are voie să se alinte în aceste zile: ba că nu e consultat, ba că are idei, dar nu știe unde să le transmită, ba că Guvernul nu ia fix acele măsuri pe care le vrea el.

E greu de înteles cum blocul de stânga condiționează votul pe decretul Președintelui Klaus Iohannis de prelungire a stării de urgență.

Sigur, suntem obligați să vorbim inclusiv în perioada stării de urgență de drepturi și libertăți. Și trebuie să sancționăm abuzurile, evident că nu e de conceput să le băgăm sub preș. Sigur că oricine de bună credință înțelege de ce sunt necesare măsurile luate de Guvern pentru sprijinirea investițiilor și a mediului de afaceri.

Poate așa se va înțelege de ce guvernarea liberală va face tot ceea ce depinde de ea pentru susținerea și încurajarea libertății economice, a economiei de piață, a investițiilor private și a mediului de afaceri. Această este baza LIBERALĂ a programului nostru de guvernare. Altă rețetă pentru refacerea economiei nu există și nici nu va există.

Așa că e momentul să spunem STOP lamentărilor și să votăm ce trebuie în Parlament!

PS: Vorbesc despre cei care acum o lună îl criticau pe Președintele Klaus Iohannis că nu instaurează starea de urgență!!!”, a scris, luni, Alina Gorghiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel