Voronin, fostul președinte comunist de la Chișinău, vrea să fie prim-ministru: Să vedeți ce fac eu din ei toți
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 13 ian 2021, 15:52
WhatsApp
Vladimir Voronin
Vladimir Voronin
Fostul președinte al Republicii Moldova și lider al Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, își dorește să obțină funcția de prim-ministru.

Liderul Partidului Comuniștilor din republica Moldova, Vladimir Voronin, îi propune Maiei Sandu să-l înainteze la funcția de prim-ministru. O declaraţie în acest sens a fost făcută de fostul preşedinte al ţării în cadrul emisiunii "Puterea a Patra" de la un post tv privat.

"Daţi să distrugem ţara şi să ne uităm la tâlharii din Parlament care sunt în grupări. Și-au cumpărat mandat și se pregătesc să arunce câte 200 de lei în sărăcia de oameni ca să-i voteze iar. Spuneți-i Maiei Sandu să mă înainteze pe mine prim-ministru și să vedeți ce fac eu din ei, din toți. Eu nu mai pot răbda", a menţionat Vladimir Voronin.

Întrebat dacă ar accepta funcţia de premier, Vladimir Voronin a spus că s-ar consulta cu colegii, însă nu există alte variante decât de a scăpa de actualul Parlament, informează Publika.md.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?