Vor fi sau nu alegeri anticipate? Dan Tudorache: Aceasta e adevărata problemă
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit despre alegerile locale şi parlamentare, precum şi despre modul în care ar trebui să se desfăşoare acestea.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, atrage atenţia asupra faptului că oamenii au cu totul alte aşteptări de la clasa politică în acest moment decât organizarea de alegeri anticipate.

"Ştiţi care este problema? Noi batem apa în piuă cu alegerile, dacă vor fi anticipate. Însă oamenii au cu totul alte aşteptări de la noi. Oamenii mai degrabă sunt interesaţi ce facem cu coronavirusul, dacă suntem capabili. Suntem pregătiţi? Noi de fapt asta ar trebui să discutăm.

În momentul acesta noi nu avem guvern. E un guvern interimar. Dacă desfiinţăm şi Parlamentul, ce facem? Cine va mai conduce România într-o astfel de situaţie de criză. Sunt crize pe care nu le întâlneşti în fiecare zi. Poate este o prioritate pentru anumiţi lideri politici (organizarea alegerilor anticipate), dar de fapt problema românilor este cu totul alta", a declarat primarul Dan Tudorache.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel