Volkan Demirel, în lacrimi, după seismele din Turcia: Vă rog, ajutați-ne! Trimiteți salvări! Situația e foarte grea
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Captură foto Twitter
Sursă foto: Captură foto Twitter
Volkan Demirel, antrenorul echipei de fotbal Hatayspor, a trimis un mesaj emoționant.

Fostul internațional turc și antrenor al echipei Hatayspor, Volkan Demirel, a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare în timp ce implora lumea să-i ajute țara după ce Turcia și Siria au fost lovite de un cutremur cu magnitudinea de 7,8, conform Daily Mail.

Mii de oameni au fost uciși, iar alte câteva mii au fost răniți, în timp ce cutremurul catastrofal a afectat puternic Turcia și Siria, multe cartiere din orașele din sud-estul Turciei și nordul Siriei fiind grav avariate.

CITEȘTE ȘI     -    Mărmureanu, după al doilea cutremur extrem de puternic din Turcia: Nu am avut situația asta până acum! / Poate influența zona seismică Vrancea?

Demirel, care are 63 de selecții la echipa națională a Turciei și în prezent antrenează Hatayspor, a postat pe Instagram un videoclip în care cere sprijin pentru țara sa.

„Aici e numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne! Trimiteți salvări! Nu putem să-i găsim pe cei apropiați. Nu putem face prea multe singuri. Situația e foarte grea și nu doar la Hatay, ci peste tot, în jur. Vă rog, ajutați-ne, pentru numele lui Dumnezeu“, a spus Volkan Demirel.

CITEȘTE ȘI     -    Un alt cutremur extrem de puternic a lovit Turcia. Update: Seismele au fost înregistrate și în Groenlanda / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel