Voiculescu, șantaj către Cîțu cu DECESELE COVID: Diferențe între numerele raportate și cele reale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Vlad Voiculescu a făcut precizări cu privire la raportarea zilnică privind decesele Covid-19 din România. Fostul ministru susține că cifrele nu ar fi reale. 

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a susținut astăzi o conferință de presă în care a susținut, printre altele, că numărul oficial raportat de decese cauzate de Covid-19 nu este real. 

”Avem acum un ministru interimar al Sănătății, care nu știu cât timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucram și le investigam. O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă de asemenea funcția de prim-ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale, anul trecut, cu privire la raportarea deceselor. A deceselor din spitalele Covid-19. Nu aș vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale între numerele raportate și cele reale. (...) Vă spun că există indicii că există o diferență între decesele raportate într-o anumită platformă și în datele pe care le primea raportate Ministerul Sănătății. Sunt mai puține decese. Vorbim despre o statistică și o metodologie care trebuie clarificată”, a declarat Vlad Voiculescu într-o conferință de presă. 

VEZI ȘI: BREAKING NEWS  Voiculescu: Vulberabilități înfricoșătoare, sunt ale unui sistem. Mi-e teamă pentru oamenii care așteptau schimbarea

Nu e prima oară când Vlad Voiculescu face astfel de acuzații. În trecut, le-a făcut cu privire la cazurile noi de COVID. Vezi aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel