Voiculescu: Alianţa PNL - PC şi coagularea opoziţiei l-au speriat pe Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan-Voiculescu_97
Dan-Voiculescu_97

Vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, a afirmat, vineri, comentând declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu de la TVR, că alianţa PNL+PC şi iminenta coagulare a întregii opoziţii reprezintă evenimente care l-au speriat pe şeful statului căruia îi este frică de suspendare.

„Alianţa PNL+PC şi iminenta coagulare a întregii opoziţii sunt evenimentele care l-au speriat atât de tare pe domnul Băsescu încât ieri seara, neîntrebat, a vorbit la TVR despre o nouă majoritate parlamentară. Preşedintelui îi este frică de suspendare. Nu-i o noutate. Şi, până la urmă, e de înţeles, omul este păţit. Noutatea pe care am observat-o în interviul de ieri de la TVR este că nu-şi mai poate ascunde această temere“, a precizat vicepreşedintele Senatului, într-o postare pe blogul personal.

Liderul fondator al PC şi-a afirmat convingerea că PNL, PC şi PSD au inteligenţa de a nu mai accepta să intre în defensivă, „au înţelepciunea de a refuza să se justifice în faţa 'principiilor portocalii' care, de fapt, ascund doar impostură şi incompetenţă“, informează Agerpres

„Angoasa stăpânului a cuprins întreaga faună portocalie, care a început să se zbată, să strige, să ameninţe. Din nou comuniştii, din nou securiştii!, din nou trădarea principiilor liberale!, din nou acorduri şi înţelegeri secrete!. Le-am auzit în exces şi în 2008 şi în 2009. Rezultatul s-a văzut, din păcate, în prăbuşirea nivelului de trai din 2010. De această dată, ofensivă portocalie este doar o zbatere inutilă“, a precizat Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel