Voiculescu a terminat treaba cu Covid-19 și s-a apucat de teatru. Badea: Am aflat de la un ofițer de presă la doamna Clotilde Armand
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea a adus în discuție la „În gura presei” despre cum ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a apărut la finalul piesei de teatru „Oscar și Tanti Roz”, printre „treburile de la Guvern”. 

Realizatorul TV Mircea Badea a dezvăluit că „am intrat la un moment dat, la un cetățean care acum este la vedere, ofițer de presă la doamna Clotilde Armand pe care știți că o susțin și o divinizez. Este absolut genială! Intru la dânsul pe Facebook, la acest domn care se numește Ionel Stoica, să văd care mai e ordinul pe unitate.”

Și mare i-a fost surpriza. Pe contul de Facebook al lui Ionel Stoica, a apărut așa: „Te uiți online la o piesă de teatru, excelent jucată, cu o distribuție fantastică, iar la discuțiile de la final apare ministrul Sănătății. Modestia este impresionată.”

„Cred că piesa de teatru se numește Oscar și Tanti Roz. Este, desigur, cu Marius Manole. Este și cu doamna Oana Pellea, desigur. La sfârșit apare la final ministrul Sănătății? Adevărul este că s-a jucat mult teatru la nivel guvernamental. În general, nu într-o anumită perioadă. Mult teatru se joacă, dar acum și Ionel Stoica e ofițer de presă la vedere, dar și domnul ministru joacă teatru foarte... manifest. Mi se pare genial! Eu așa am aflat despre această piesă de teatru online unde participă și ministrul Sănătății, la final.”, a spus Mircea Badea la „În gura presei”.

„Mă gândeam că are multă treabă, dar e bine totuși... Deci ministrul Sănătății, după ce termină treburile, se duce și la piesa de teatru a lui Marius Manole și a Oanei Pellea. Bun! Mi s-a părut tare!”, a adăugat el. 

Mircea Badea a căutat informații despre piesa de teatru și a aflat că actorii de la Bulandra s-au bucurat de un succes uriaș: 6.000 de spectatori au plătit pentru piesa de teatru online. 

„Eu îl detest pe domnul Marius Manole. Nu-l susțin deloc! Nu pot, nu pot! Am încercat, dar mi-e imposibil. Dânsul este un hashtagist absolut neprizabil. N-am cum! Nici nu mi se pare vreun mare actor, poate pentru că în viața mea am cunoscut mari actori... Dacă ei au reușit să aibă 6.000 de spectatori plătitori online... asta e foarte tare! Înțeleg că nu au stat cu mâna întinsă. Poate dau totuși exemplu și unora care stau cu mâna întinsă la Guvern *să ne dea că nu ne putem desfășura activitatea*. Păi ăștia cum au putut? Dacă au putut ăștia 6.000 de bilete online...”, a mai precizat realizatorul TV. 

Badea: Vlad Voiculescu n-a mers acolo în calitate de ministru 

În încheiere, Mircea Badea a explicat că Vlad Voiculescu „n-a venit acolo în calitate de ministru, ci pentru activitatea domniei sale anterioară, în care s-a ocupat de niște ONG-uri cu activitate în domeniul cu copiii neîndreptățiți de soartă.”

„Dacă într-adevăr au vândut 6.000 de bilete, e tare! Și poate toți care suspină că nu pot să se mai ducă la spectacolele de la primării și consilii județene, uite că ăștia au putut!”, a subliniat apoi Mircea Badea. 

Iată postarea lui Ionel Stoica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel