"Voi nu știați, eu sunt Carla’s Dreams!". Declarație bombă în showbiz
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
După ce toată lumea s-a întrebat cine este de fapt omul din spatele lui Carla's Dreams, un artist le-a dat emoții fanilor.

"Voi nu știați, eu sunt Carla's Dreams!", a fost afirmația lui Edward Sanda, care i-a pus pe jar pe toți cei care iubesc muzica simpaticilor moldoveni.

Pus pe șotii, artistul a vrut să facă o glumă, în timpul unei înregistrări video, în care Edward Sanda le arăta fanilor culisele unui videoclip filmat pe o insulă pustie, potrivit Antena Stars.

De-a lungul timpului, au apărut tot felul de informații în presă care susțineau identitatea reală a artistului. Niciuna nu a fost confirmată de acesta. În schimb, succesul de care se bucură trupa este cât se poate de vizibil

Anul acesta, băieții de la Carla's Dreams au împlinit șase ani de la înființare și par să nu se oprească aici. Pe măsură ce misterul solistului crește, succesul este și mai mare. Lansează hit după hit. Clipul ultimei piese, "Lacrimi și pumni în pereți", a strâns deja peste șapte milioane de vizualizări pe YouTtube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel