"Voi lupta până la capăt!" Instanţa a decis: Fiicele Alinei Sorescu vor sta şi la fostul ei soţ
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 16 Martie 2023, 08:29
WhatsApp
Foto: Facebook, Alina Sorescu
Foto: Facebook, Alina Sorescu
Alina Sorescu s-a arătat revoltată de hotărârea instanței ca fiicele ei și ale lui Alexandru Ciucu să stea o săptmână la mamă și una la tată.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Alina Sorescu a explicat că ”va lupta până la capăt pentru ca fiicele ei să crească într-un mediu stabil”.

„A fost un an greu, cu procese și ordonanțe, și încerc cu toată ființă mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.

Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în altă până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe Instagram.

Alina Sorescu și soțul ei s-au separat după aproape 12 ani de căsnicie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?