Vodafone și Orange România vor reduce tarifele de roaming
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
roaming
roaming

Vodafone România va reduce la 1 iulie, cu până la 27,3%, tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile iniţiate şi primite în ţările Uniunii Europene, precum şi Elveţia, Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, şi cu 18,2% tarifele la mesajele scrise (SMS) în roaming, urmare a reglementărilor CE.

 Astfel, costul efectuării unui apel local (apel către România sau către destinaţii internaţionale din UE) va fi de 0,29 euro/minut, de la 0,35 euro/minut.  Costul unui apel primit din ţările Uniunii Europene, Elveţia, Islanda, Liechtenstein şi Norvegia va fi de 0,08 euro/minut, de la 0,11 euro/minut.

 În cazul mesajelor text, costul unui SMS trimis va fi de 0,09 euro/SMS, de la 0,11 euro/SMS.  Potrivit datelor Vodafone, traficul de date în roaming se va tarifa începând cu 1 iulie cu 0,70 euro/MB, iar taxarea minimă per sesiune va fi de 1 Kb.

 De asemenea, Orange România, va reduce de la 1 iulie tarifele de roaming cu până la 27,3%   pentru apelurile iniţiate şi primite în ţările Uniunii Europene, şi cu 18,2% tarifele la mesajele scrise (SMS) în roaming, urmare a reglementărilor CE.

 Astfel, costul efectuării unui apel local (apel către România sau către destinaţii internaţionale din UE) va fi de 0,29 euro/minut, de la 0,35 euro/minut.  Costul unui apel primit din ţările Uniunii Europene va fi de 0,08 euro/minut, de la 0,11 euro/minut.

 În cazul mesajelor text, costul unui SMS trimis va fi de 0,09 euro/SMS, de la 0,11 euro/SMS.  Potrivit datelor Orange, traficul de date în roaming va fi tarifat de la 1 iulie cu 0,70 euro/MB, comparativ cu 4 euro/MB până la 30 iunie.

 Tarifele prezentate sunt fără TVA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel