Urmărește emisiunea live
Voci din partidul lui Sunak cer deposedarea lui Harry și Meghan de titlurile nobiliare
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
 Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Doi parlamentari conservatori au declarat că ducele și ducesa de Sussex ar trebui să fie deposedați de titlurile lor din cauza declarațiilor făcute în documentarul de pe Netflix, scrie BBC.    

Serialul a provocat o reacție puternică în rândul unor politicieni conservatori. „Este timpul să le luăm titlurile”, a declarat parlamentarul Tim Loughton, în timp ce deputatul Bob Seely i-a acuzat pe cei doi că distrug monarhia.

Guy Opperman a îndemnat publicul să „boicoteze” serialul, catalogând cuplul drept „complet irelevant pentru această țară”.

În cadrul primelor trei episoade lansate joi, Harry a pus la îndoială reacția Familiei Regale după presupusele atacuri rasiste asupra soției sale.

Acuzații pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Expert regal: Au acționat într-un mod complet inacceptabil

Prințul Harry și Meghan Markle sunt acuzați că au „trădat” încrederea regretatei reginei Elisabeta a II-a.

Ducii de Sussex sunt acuzați că au trădat încrederea fostului monarh britanic în momentul în care au decis să realizeze documentarul Netflix „Harry & Meghan”. Potrivit unui expert regal, ei nu au onorat, astfel, o înțelegere pe care au făcut-o cu regina Elisabeta a II-a în ianuarie 2020. În urma acelei întâlniri, ducii de Sussex au susținut că în „tot ceea ce vor face” vor continua să „susțină valorile Majestății Sale”.

„Harry, Meghan și Archie vor continua să fie membri iubiți ai familiei mele. Este dorința întregii familii ca înțelegerea făcută astăzi să le permită să își construiască o viață fericită și liniștită”, se arăta atunci în comunicatul Palatului Buckingham.

„Oricare ar fi presupusele lor nemulțumiri, felul în care Harry și Meghan s-au comportat reprezintă o trădare a moștenirii reginei. Au acționat într-un mod complet inacceptabil în pofida încercărilor regretatei regine și a tatălui lui de a menține pacea”, a afirmat Phil Dampier citat de Mirror.co.uk. Declarațiile expertului regal au fost făcute cu puțin timp înainte de lansarea documentarului „Harry & Meghan”.

Documentarul ”Harry & Meghan”. Familia regală, anunțată să se pregătească pentru ”cel mai mare coșmar”

Potrivit Mirror.co.uk, familia regală a fost anunțată să se pregătească pentru „cel mai mare coșmar” în urma apariției acestui documentar.

„Sincer cred că va fi mai rău decât își imaginează cei din familia regală”, a spus o sursă din producția Netflix.

Noul trailer prezintă interesul pe care l-a suscitat cuplul princiar britanic până la căsătoria sa, apoi ecranul devine, dintr-o dată, complet negru. „Totul s-a schimbat", poate fi auzită vocea prinţului Harry, instalat din 2020 în California alături de soţia lui, Meghan Markle, după ce a renunţat la toate atribuţiunile sale regale.

„Există o ierarhie în familie", afirmă Harry, în vârstă de 38 de ani. „Există scurgeri de informaţii către presă, dar şi poveşti inventate (...) Este un joc murdar", afirmă el, în timp ce pe ecran defilează imagini cu ziare şi cu standuri de presă.

„A existat un război împotriva lui Meghan, pentru a răspunde agendelor avute de alte persoane", declară o avocată din anturajul cuplului princiar.

„Este vorba despre ură, este vorba despre rasă", adăugă un alt prieten al cuplului.

Primele trei episoade din acest serial documentar, realizat cu un buget important şi aşteptat cu o anumită teamă la Palatul Buckingham, vor fi difuzate pe 8 decembrie, la exact trei luni după decesul reginei Elisabeta a II-a. Ultimele trei episoade vor fi difuzate de compania Netflix pe 15 decembrie.

„Am înţeles, nu mă vor proteja niciodată", adăugă în acelaşi trailer vocea lui Meghan, în vârstă de 41 de ani.

„Eram terorizat, nu voiam ca istoria să se repete", spune şi Harry, în timp ce pe ecran este prezentat chipul mamei sale, prinţesa Diana, decedată în urma unui accident de automobil produs în 1997 la Paris, în timp ce era urmărită de paparazzi. Prinţul britanic a denunţat totodată „durerea şi suferinţa femeilor care se căsătoresc cu persoane din rândul casei regale".

„Nimeni nu ştie tot adevărul. Noi ştim tot adevărul", a concluzionat el.

După lansarea acestui serial documentar, intitulat „Harry & Meghan", prinţul Harry urmează să publice şi primul său volum de memorii pe 10 ianuarie 2023, intitulat "Spare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel