Data actualizării:
Data publicării:

Vocea României. Marcus Mureșan l-a cucerit pe Tudor Chirilă din prima. Theo Rose, fără pic de noroc. "Încep să regret mai puţin" (VIDEO)

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Marcus Mureșan este vocea care l-a cucerit pe Tudor Chirilă la scurt timp după ce a început să cânte. Iar Theo Rose și Horia Brenciu au sperat că își iau revanșa.

Marcus Mureșan are 24 de ani și vine din Dej cu o poveste inedită, trecând prin domenii precum construcțiile, gastronomia și acum muzica. La doar 14 ani, și-a început cariera în bucătărie, lucrând ca ajutor de bucătar. A fost nevoit să muncească de mic, întrucât părinții săi, care lucrau în Spania, se confruntau cu dificultăți financiare. Tânărul a trăit șapte ani în Spania alături de familia sa, iar astăzi întreaga familie s-a întors în România. Pasiunea lui Marcus pentru muzică a început la vârsta de cinci ani, când a început să cânte în corul bisericii.

Dacă fratele său, Andrei, care a cântat înainte a cucerit juriul şi s-a lăsat cu block din partea Irinei Rimes pentru Horia Brenciu şi Theo Rose, care îl doreau în echipa lor, se pare că soarta se răzbună. Sau nu prea. Marcus a întors două scaune - pe cel al lui Tudor Chirilă şi.... al echipei Horia Brenciu -Theo Roşe, cei doi fiind în culmea fericirii.

"Încep să regret mai puţin, că îmi dau seama că ești la fel de special"

Horia Brenciu: Frate dragă, nu exista altă opţiune pentru tine. Tu trebuie să duci mai departe dorinţa fratelui tău. Tu ţii la fratele tău? Alege-ne pe noi!

Theo Rose: Mă răzbun! Se întâmplă ceva extraordinar la voi doi, este bunătatea care se reflectă în voce, se aude bunătate, se aude bun-simţ. Îi felicit pe ai voştri că v-au crescut aşa, vă felicit pe voi pentru că aţi studiat muzica frumos şi că aţi pus în ea cele mai bune intenţii. M-a emoționat tare felul în care ai cântat şi mi-ar plăcea extraordinar de mult să îmi dai tu această şansă. Irina ne-a luat şansa de a-l avea pe fratele tău, dar acum încep să regret mai puţin, că îmi dau seama că ești la fel de special şi aş vrea să te am alături de noi.

Însă norocul nu i-a surâs artistei, pentru că tânărul a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel