VOCEA ROMÂNIEI: Finală cu invitați speciali în a doua zi de Crăciun
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vocea romaniei
vocea romaniei

Marea finală de la "Vocea României", care va fi difuzată luni, începând cu ora 20.30, la Pro TV, îi va avea ca invitați speciali pe Andra, Felicia Filip, Pepe şi Direcţia 5. Aceștia vor cânta în duet cu ultimii conconcurenți, informează televiziunea.

În cea de-a doua zi a Crăciunului, românii pot sărbători, începând cu ora 20.30,  ultimul show al spectacolului "Vocea României" pregătit de Pro TV. Protagoniști sunt ultimii patru concurenți rămași în marea finală: Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan. Elevii lui Marius Moga, Loredana, Horia Brenciu şi Smiley sunt pregătiţi să cucerească scena şi să demonstreze publicului că merită titlul suprem.

Programul anunțat a fi unul de mare anvergură, conține un moment special în care fiecare dintre concurenți va cânta în duet cu unul din cei patru invitații speciali. Cristian Sanda va cânta alături de Felicia Filip, Dragoş Chircu a pregătit o piesă alături de Pepe, Iuliana Puşchilă va cânta împreună cu cei de la Direcţia 5, iar Ştefan Stan va cânta în duet cu Andra.

Cei patru finalişti au pregătit, de asemenea, fiecare câte o piesă şi alături de antrenorii lor şi încă una pe care o vor interpreta singuri.

De emoții nu vor scăpa nici eliminații, aceștia urmând a cânta împreună în deschiderea show-ului.

Decizia finală va aparține telespectatorilor, care prin votul lor acordat în această ultimă etapă, va desemna câștigătorul marelui premiu și al concursului "Vocea României". Miza show-ului constă într-un cec în valoare de 100.000 de euro și un album care va fi lansat pe piață de Universal Music România. Ceilalţi trei finalişti vor beneficia şi ei de un single (piesă şi videoclip), lansate de asemenea de Universal Music România.

Citește și:Vocea României: Vezi cei patru concurenți ajunși în finalăCanaf a uitat versurile, la Vocea României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel