VOCEA ROMÂNIEI 2015. Lui Smiley i-ar fi venit rău în timpul filmărilor
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
VOCEA ROMÂNIEI 2015. Smiley a şocat pe toată lumea în momentul în care a cerut să fie oprite filmările pentru noul sezon al emisiunii în care este jurat.

VOCEA ROMÂNIEI 2015. Concerte peste concerte, nopţi albe în studioul de înregistrări, plus o grămadă de filmări, interviuri şi apariţii TV. Toate astea fac parte din programul încărcat al simpaticului Smiley. Cu atâtea pe cap, e şi firesc să clachezi la un moment dat, scrie Libertatea.

Doar că pe Smiley l-a lovit fix când nu trebuia: în timpul filmărilor la "Vocea României", emisiune ce va intra în grila de toamnă a PRO TV.

Nu mai departe de săptămâna trecută, pe când filmările pentru audiţiile pe nevăzute erau în toi, unul dintre juraţi a zis "stop joc!".

Loredana, Marius Moga şi Tudor Chirilă nu au înţeles iniţial ce se petrece. Potrivit surselor din public şi din echipa de producţie, Smiley a acuzat dureri puternice în partea stângă. Imediat, bunul lui prieten şi tovarăş de nebunii, Pavel Bartoş, a sărit să îi facă un masaj la mâna stângă, altcineva a adus o pastilă, iar după mai bine de 15 minute de "doftoricit", timp în care producătorii şi colegii solistului au stat ca pe ace, juratul a redevenit "apt de muncă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel