Vlogger celebru, experiență traumatizantă: Camerele jos
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
Un cunoscut vlogger din România a făcut o nouă provocare pe canalul său de Youtube pe care cu siguranță nu o va uita niciodată.

Selly a făcut o nou vlog, cu o nouă provocare pentru a-și bucura urmăritorii de pe canalul său de Youtube. Acesta a sărit cu parașuta de la 4000 de metri, împreună cu prietenul său Georgescu, pentru o pereche de adidași Versace, astfel încât, cine ateriza cel mai aproape de premiu, îl câștiga. 

"Am avut mult mai multe emoții pe drum. Efectiv vedeam cum mă apropii de loc și mă speriam, dar când am ajuns aici a fost totul atât de chill, toată lumea atât de veselă, încât mi-au mai dispărut din emoții, dar eu cred că atunci când o sa fiu în aer, acolo sus, o să fie full de emoții, când o să văd cum se deschide ușa aia", declara Selly înainte de saltul cu parașuta.

"N-am avut în viața mea o față mai speriată de atât. În viața mea nu am fost mai speriat de atât. Credeam că urmează să mor", spune acesta în timpul vlogului, la vederea imaginilor din momentul saltului. 

Vezi și: Jennifer Lopez a făcut ”spectacol” de ziua ei - VIDEO

Am țipat: Camerele jos

"Deschide instructorul parașuta și pentru câteva secunde s-a făcut liniște și era totul calm, era totul ok. Mi-a dat niște chestii de la parașută în mână și mi-a zis: uite, ăsta e un viraj cu parașuta. Și a tras o dată, și încă o dată și i-am zis, domnu' instructor vă rog să nu mai faceți așa că o să vomit. Deja aveam greața de pe lume de la burgerul pe care îl mâncasem înainte. Niciodată să nu mâncați burger înainte. Vedeți că acolo au un burger foarte bun în meniu. Îl mâncați după, nu înainte. Am mai luat un viraj și am început să vomit în aer la 2 km deasupra pământului. Oricum, mementele acelea au fost printre cele mai ok momente când eram în aer, că în sfârșit mă eliberam. Îmi era foarte, foarte rău. Imaginați-vă ce era în capul meu când mă gândeam că jos sunt camere, eu aveau un vlog, s-a dus tot challenge-ul meu cu perechea de Versace, s-a dus tot", a povestit vlogger-ul.

"În sfărșit aterizez, dau toți să filmeze și am țipat: camerele jos", a adăugat acesta în vlog.

Cine a câștigat premiul

"O experiență traumatizantă, sincer, pentru mine. Pentru mine a fost o experiență oribilă. Când am aterizat nu mai aveam vorbele la mine, nu mai aveam nimic, îmi era atât de rău. Mi-am anulat tot ce aveam în ziua aia, m-am dus și m-am culacat direct, nu mai aveam ce să fac, nu mai eram bun de nimic. Am ținut și ochii închiși, aparent am rău de înălțime", a mai mărturisit artistul. 

În final, niciunul dintre băieți nu a câștigat perechea de adidași. Aceasta fiind câștigată de Laura, prietena lor, care nici nu era în joc, dar care a aterizat exact pe perechea de adidași.

"Mă bucur că pentru Georgescu a fost o experiență minunată. Am înțeles că el ar vrea să facă școala", a adăugat Selly. 

Debitul Dunării va scădea îngrijorător. Mesajul autorităților

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel