Data publicării:

Vlase, la șefia SIE. Tăriceanu, anunț de ultimă oră

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Politica
WhatsApp
Calin Popescu Tăriceanu
Calin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu a făcut declarații de ultimă oră, unele dintre acestea având legătură cu Vlase, propunerea la șefia SIE.

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc miercuri, de la ora 14.00, în şedinţă comună, pe ordinea de zi figurând votul privind nominalizarea social-democratului Gabriel Vlase pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.

'Principalul punct pe ordinea de zi la Birourile permanente reunite ale celor două Camere a fost stabilirea datei privitoare la şedinţa comună din cadrul sesiunii extraordinare şi aprobarea ordinii de zi aferente. Şedinţa va fi mâine (miercuri - n.r.), începând de la ora 14.00.

Pe ordinea de zi este înscris, pe baza avizului dat de comisiile de specialitate, votul privind nominalizarea făcută de preşedintele României pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe, precum şi alte chestiuni de importanţă mai redusă, dar pe care le cunoaşteţi: reluarea raportului privitor la desfiinţarea SIPA, printre altele', a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, marţi, după şedinţa Birourilor permanente reunite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel