Vlăduța Lupău, diagnosticată cu Covid-19. Care este starea artistei
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 28 oct 2020, 23:20
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Vlăduța Lupău a anunțat că a fost testată pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2. 

Printr-o postare pe Instagram, Vlăduța Lupău a anunțat că, „în urmă cu câteva zile, am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv.”.

Artista a precizat că face parte dintre cei cu simptome ușoare. Așa cum prevede protocolul, timp de 14 zile, Vlăduța Lupău se izolează la domiciliu. 

„Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este - De unde am contractat virusul? -  nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național”, a mai dezvăluit Vlăduța Lupău pe Instagram

În încheiere, Vlăduța Lupău i-a îndemnat pe toți cei care dcred că au simptome de răceală să se testeze cât mai rapid „pentru a nu răspândi mai departe acest virus.”

„Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!”, a mai scris Vlăduța Lupău. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragii mei... vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. ????✅ Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa ???????? Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare. Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este “De unde am contractat virusul?” ... nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine! ????????????

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?