Data actualizării:
Data publicării:

Vladimir Putin l-a desenat pe SpongeBob. Liderul de la Kremlin și-a pus și autograful sub schiță / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Vladimir Putin și-a făcut apariția la o expoziție tehnologică din Moscova, unde a realizat un desen în care ar părea că este un celebru personaj de desene animate.

Președintele rus Vladimir Putin a desenat o față zâmbitoare din desenele animate, în timp ce vizita o expoziție de tehnologie de la Moscova, conform NDTV

Videoclipul îl arată pe Vladimir Putin desenând o față cu urechi mari, imagini ce au stârnit o serie de comentarii pe rețelele de socializare, unii utilizatori fiind chiar amuzați de desenul președintelui rus. Agenția de știri Tass a raportat că președintele a vizitat expoziția pentru a verifica cele mai recente tehnologii cu ecran tactil ale firmei NexTouch, conform unui raport Newsweek.

Vladimir Putin se apropie de o tablă albă, după care se apucă și desenează pe ea o față, despre care mulți utilizatori au spus că seamănă cu SpongeBob SquarePants, un personaj de desene animate. Schița prezintă un cap asemănător cu SpongeBob. În plus, liderul de la Kremlin i-a desenat păr ondulat și urechi mari.

Vladimir Putin a creat desenul după ce directorul companiei i-a cerut un autograf, conform lui Tass.

Niciun oficial rus nu a comentat oficial desenul, se arată în raportul Newsweek.

CITEȘTE ȘI       -      Prigojin a refuzat oferta Kremlinului. Ce a fost informat înainte de rebeliune și ce se întâmplă cu mercenarii Wagner

Liderul rus și-a pus apoi și autograful sub schiță. Oamenii adunați în jur au aplaudat gestul făcut de Putin, iar acesta s-a arătat profund satisfăcut de faptul că a fost apreciat.

„Putin s-a uitat la SpongeBob SquarePants, nu-i așa”, a comentat un utilizator pe Twitter. Un jurnalist, Jason Corcoran, a scris pe Twitter că Vladimir Putin „face tot posibilul pentru a arăta că este relaxat” în urma rebeliunii Grupului de mercenari Wagner, care a avut loc weekend-ul trecut.

Anterior, Vladimir Putin a mers în Daghestan, unde a făcut o baie de mulțime și a făcut selfie-uri cu oamenii care îl așteptau acolo.

CITEȘTE ȘI      -      Noi documente arată amploarea trădării lui Putin. Generalul Surovikin și peste 30 de înalți oficiali militari și din servicii, legături strânse cu Wagner

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel