Vladimir Putin e comparat cu Sauron, după ce a oferit 8 inele de aur unor lideri din fosta URSS. Zelenski e Frodo Baggins / video viral
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Vladimir Putin și Volodimir Zelenski sunt comparați cu personaje din Stăpânul Inelelor, după ce liderul de la Kremlin a oferit 8 inele de aur unor lideri din fosta URSS.

Aproape de îndată ce Vladimir Putin a oferit inele de aur celor opt lideri ai așa-numitei Comunități a Statelor Independente, un grup de foste republici sovietice influențate de Moscova, au început comparațiile amuzante cu trilogia Stăpânul Inelelor.

La urma urmei, în tradiția lumii creată de J.R.R. Tolkien, tipul rău al Pământului de Mijloc, Sauron, a dat nouă inele liderilor oamenilor. Aceștia erau „regi, vrăjitori și războinici din vechime”.

Dar unul câte unul, liderii au ajuns să fie conduși de Inelul Unic, pe care Sauron însuși îl deținea și au fost transformați în supușii săi, conform Deadline.

@speka_media Жалюгідна пародія ???? #lordoftherings #птнпнх #війнавукраїні #війна ♬ The Shire: Concerning Hobbits (From Lord of the Rings) - San Fernando Symphonic Assembly

În acest clip, președintele ucrainean Volodimir Zelenski e comparat cu Frodo Baggins, cel care a purtat Inelul Unic în Stăpânul Inelelor către Muntele Doom, acolo unde inelul a fost distrus după ce creatura Gollum a căzut cu el în lavă.

Putin deține și el un inel, întocmai ca Sauron

Putin a păstrat el însuși un al nouălea inel, făcând realitatea prezentă aproape identică cu cea din lumea lui Tolkien.

Printre cei care au făcut comparații cu Stăpânul Inelelor s-a numărat și Anton Gerașcenko, un consilier al ministrului de interne al Ucrainei, care a postat fotografii cu Gollum și inelele lui Putin care ar avea scris pe ele „La mulți ani 2023” și „Rusia”. Auf ost postate imagini și cu Lukașenko. Gerashchenko a scris „Așteptări: Putin-Sauron” urmat de „Realitate: Putin-Gollum”.

Parlamentariul ucrainean Oleksiy Goncharenko a postat și fotografii cu inelele și a scris: „Putin s-a săturat decis să joace un rol din Stăpânul Inelelor și să devină un „Sauron puternic”.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel