Vladimir Putin a pus un "alcoolic nespălat" în celula înghesuită a celui mai mare critic al său
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Vladimir Putin a pus un "alcoolic nespălat" în celula înghesuită a celui mai mare critic al său / Foto: Facebook Alexei Navalnîi
Vladimir Putin a pus un "alcoolic nespălat" în celula înghesuită a celui mai mare critic al său / Foto: Facebook Alexei Navalnîi
Vladimir Putin a pus un "alcoolic nespălat" în celula înghesuită a celui mai mare critic al său, Alexei Navalnîi.

Cea mai recentă încercare a lui Vladimir Putin de a-l distruge pe inamicul său întemnițat Alexei Navalnîi este să-l bage într-o celulă înghesuită cu un "alcoolic nespălat", a susținut criticul de la Kremlin, scrie Mirror.

Se spune că președintele rus este interesat să-l umilească pe liderul opoziției care dorește să-l alunge de la Kremlin. Alexei Navalnîi, în vârstă de 46 de ani, a fost mutat într-o "închisoare pentru tortură" renumită pentru violența sexuală împotriva deținuților. Apoi, a fost băgat într-o celulă de pedeapsă asemănătoare unei cu o "cănise de beton”, după ce a sfidat paznicii și a înființat un sindicat pentru deținuți.

Drept pedeapsă, un om fără adăpost, urât mirositor, a fost pus cu Navalnîi în aceeași celulă înghesuită și mică, care are ca toaletă o gaură în podea.

De ce Vladimir Putin ar fi ordonat ca Navalnîi să stea într-o celulă cu un "alcoolic nespălat"

Navalnîi a susținut într-un mesaj pe care l-a transmis din închisoare că ofițerii penitenciarului estimează că el îl va bate pe bărbat, care apoi va fi mutat într-o altă celulă, iar Navalnîi ar urma să fie urmărit penal pentru asta.

"Dacă conviețuiți într-o celulă cu o altă persoană și amândoi vă aflați între unu și doi metri de o toaletă, în timp ce toaleta reprezintă o gaură în podea, atunci menținerea igienei este esențială. Un deținut problematic îți va face imediat viața insuportabilă", a spus Alexei Navalnîi. 

În plus, Navalnîi mai spus că, în conformitate cu "regulile închisorii" pervertite, era de așteptat să-l bată și să-l amenințe pe bărbat.

"Dar a bate pe cineva este o infracțiune și... sunt camere CCTV peste tot. Și în al doilea rând, a învinge un biet alcoolic bolnav și șchiop nu face parte din seria de întrebări a testului: "Ce ar face Isus"?", a mai spus acesta.

Navalnîi spune că l-a învățat pe colegul său de celulă să-și spele hainele



Navalnîi a mai spus că "bietul tip nespălat a început să bată la uşă şi să ceară să-l mute într-o altă celulă, ba chiar a făcut-o în scris. Dar temnicerii refuză să-l mute pentru că nu dă niciun semn că a fost bătut".

În schimb, Navalnîi, care afirmă că ar fi președintele Rusiei dacă ar fi organizate alegeri fără trucuri în favoarea lui Putin, și-a împărțit săpunul și praful de spălat cu bărbatul. El l-ar fi învățat să-și spele și să-și curețe hainele, batjocorind astfel cererea temnicerilor lui Putin de a-l distruge.

Din închisoare, opozantul vrea să-l învingă pe președintele rus Vladimir Putin

Din închisoare, carismaticul militant Navalnîi a cerut măsuri pentru a-l învinge pe belicultorul Putin. Într-un mesaj, Alexei Navalnîi a spus: "Orice acțiune menită să slăbească oricare dintre elementele sistemului Putinist este corectă și este datoria fiecărui cetățean".

Opozantul rus Alexei Navalnîi, încarcerat în Colonia Penală 6 din Melekhovo, regiunea Vladimir, este văzut în Occident ca un prizonier politic. El ispășește o pedeapsă de 11 ani și jumătate de închisoare pentru încălcări ale eliberării condiționate, fraudă și acuzații de sfidare a instanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel