Vlad Voiculescu și Monica Althamer au fugit de întrebările jurnaliștilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, și Monica Althamer au părăsit conferința de presă de marți după-amiază pe tema tragediei de la Spitalul Victor Babeș din București, deși jurnaliștii mai aveau întrebări. 

Vlad Voiculescu a spus „mulțumesc” și a plecat în timpul conferinței de presă, deși jurnaliștii prezenți continuau să-i adreseze întrebări.

Ministrul Sănătății vorbise despre modul în care autoritățile au gestionat criza de la Spitalul „Victor Babeș”. Esențial este să ajuți, nu se putea face mai mult, a fost concluzia ministrului.

„Esențial este să ajuți, apoi să anunți organele care au atribuții și familiile, apoi să anunți presa. Nu se putea face mai mult”, a precizat Vlad Voiculescu.

De asemenea, Vlad Voiculescu a zis că nu a fost invitat să participe la conferința de presă care a avut loc la miezul nopții la Palatul Victoria.

„Cred că premierul l-a invitat pe dr. Raed Arafat la conferința de presă pentru că el este implicat direct în operarea acestei unități mobile de Terapie Intensivă, să ofere toate detaliile tehnice. Dacă m-ar fi invitat, aș fi mers”, a mai spus Vlad Voiculescu.

VEZI ȘI: Voiculescu s-a rățoit la jurnaliști. Întrebarea care l-a scos din minți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel