Vlad Voiculescu schimbă taberele în USR-PLUS. Guşă: Era în linie cu Dacian Cioloş, dar...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Sursa: Facebook Vlad Voiculescu
Sursa: Facebook Vlad Voiculescu
Cozmin Gușă a vorbit despre Vlad Voiculescu și ”jocul” acestuia între PLUS și USR. 

Cozmin Gușă, consultant politic, s-a aflat astăzi în direct la DC News și DC News TV în emisiunea ”Deferiți mass media”, unde a vorbit despre susținerea pe care o are Vlad Voiculescu pentru funcția de ministru al Sănătății. 

”Despre Voiculescu cel mic am aflat din gura lui Barna că a negociat el cu Iohannis să fie susținut în continuare, dar asta nu-i folosește lui Barna pentru că atât de mare e antipatia care s-a acumulat împotriva lui Voiculescu cel mic încât îl va afecta și pe Barna”, a declarat Cozmin Gușă. 

Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac dacă Vlad Voiculescu este în linie cu Dan Barna sau cu Dacian Cioloș, consultantul politic Cozmin Gușă a răspuns: 

”Era în linie cu Dacian Cioloș, dar se pare că nu a fost mulțumit de felul în care a fost sprijinit de către Dacian Cioloș, pe de-o parte, și Dacian Cioloș a fost pe de altă parte nemulțumit pentru devoalările, să spunem, cu voia lui Voiculescu legate de vaccinarea esențialilor. S-a rupt lanțul de iubire. (...) Voiculescu a intrat mai mult în siajul lui Barna și a USR-ului, într-un fel, de unde până acum era protejat de către PLUS și de către Cioloș”, a declarat Cozmin Gușă. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel