Vlad Voiculescu: Nu eu, ci Violeta Vijulie va fi schimbată. Nu e o amenințare, o informație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății, i-a dat replica Violetei Vijulie, liberala care a cerut revenirea lui Nelu Tătaru în fruntea Ministerului. 

”E opinia dânsei (n.r. că ar trebui să revină Nelu Tătaru la Ministerul Sănătății). Cred că dânsa va fi schimbată curând din funcție, dar asta nu e o amenințare, e ceea ce știu eu. Din câte știu, instituția pe care o conduce dânsa nu va mai fi condusă de aceeași persoană. Eu accept critica, dacă e o chestiune pe fond. Unde e ceva de îmbunătățit, mă bucur să fac asta” a spus Vlad Voiculescu, la Antena 3. 

Liberala Violeta Vijulie se află la conducerea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Ea a reacționat după replicile dintre Vlad Voiculescu și Emil Boc și l-a taxat pe ministrul Sănătății, într-o postare pe Facebook. Violeta Vijulie a spus că s-a îngrozit că ”ministrul Sănătății ia în derâdere procesul de vaccinare”, opinând că ”Nelu Tataru ar trebui să revină la minister”. 

Vezi aici mesajul complet: Violeta Vijulie, REPLICĂ după CONFLICTUL Boc - Voiculescu: Nelu Tătaru să REVINĂ. M-am ÎNGROZIT, îl ia în RÂS

Totul a început după ce Emil Boc i-a spus nemulțumirile lui Vlad Voiculescu, în direct, la Digi 24, unde, într-un punct al schimbului de replici, i-a spus chiar ”Nici la un extemporal la dirigenție nu faci asta. Suntem extrem de revoltați”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel