Data actualizării:
Data publicării:

Vlad Pascu - accident 2 Mai. Mircea Badea, scos din minți: ”Nimeni nu vorbește despre asta”. Ce a pățit realizatorul Antena 3 când avea RCA, dar nu și dovada printată

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mircea Badea a vorbit despre subiectul asupra căruia nu se abate nimeni după accidentul din 2 Mai, amintind și de experiența sa cu polițiștii care i-au cerut dovada RCA. 

”Ceea ce mă scoate din minți este că întotdeauna lipsește, după părerea mea, cel mai important subiect. Sigur că vorbim despre un șir de greșeli ale polițiștilor, despre inconștiența unui șofer, și atât? Răspuns: și traficul de droguri din România! La dr*cu, eu nu înțeleg! Mă, totuși, oameni buni, mă scoate din minți asta. Totuși, în speța asta cu șoferii drogați, nimeni în țara asta bizară, nu vede cuvântul drog? De unde a luat drogurile? Nimeni nu se ocupă de traficant, nimeni nu vorbește despre asta. Sigur, greșelile polițiștilor, inconștiența unui șofer, băi, dar și drogurile pe care i le-a dat unul, un traficant de droguri. Mi se pare de o prostie genul ăsta de abordare parțială care omite cel mai important aspect: drogul! Nu mai suport prostia” spune Mircea Badea, realizator ”În gura presei”. 

Matei Vlad Pascu a fost oprit de două ori de polițiști în trafic înainte de a produce accidentul în care a ucis doi tineri și, în urma căruia, a părăsit locul accidentului. Una dintre intervențiile anterioare ale polițiștilor a fost după un apel la 112, în care o persoană sesiza că un șofer conduce haotic. Se pare că la un moment dat a intrat pe contrasens, obligând șoferul care mergea regulamentar la manevre de evitare a accidentului. Polițiștii, fără prea multă experiență (1 an și jumătate), i-au găsit droguri în mașină, dar nu l-au testat decât pentru alcool. DrugTest-ul era încuiat într-un birou, în secția de poliție. De asemenea, au ezitat să verifice dacă are RCA, asigurare pe care, întâmplător, acesta nu o avea. Astăzi, DIICOT a trasmis un comunicat de presă din care reiese că Vlad Pascu avea probleme cu drogurile de la 13 ani. 

”Pe locul 1, 2 și 3 subiectul este traficul de droguri din România” a întărit Mircea Badea, care spune că ”dacă n-a avea droguri, n-ai avea sub ce influență să fii”. El a mai spus: ”În Vama Veche, unde e drogangeală ca la balamuc, a fost drogangeală, este și va fi drogangeală maximă, ăia nu au ce să-i pună unuia în bot să vadă dacă s-a drogat? Îți dai seama cum se combate traficul de droguri în Vama Veche?”

Realizatorul ”În Gura Presei” a amintit când a fost oprit de un polițist în pandemie care l-a întrebat ”Da` de ce nu aveți asigurare?”. ”Am - zic- dar n-am hârtia aia, nici nu trebuie să o ai. I-am zis explicat că nu trebuie să o am. Va trebui să vă iau numerele de la mașină. Ia-le, care-i treaba? Ăsta nu avea RCA, nu i-au luat numerele de la mașină... nu”. Mircea Badea se mai întreabă de cine se ferea polițistul aflat în concediu, care și-a încuiat DrugTest-ul în birou: ”Cine putea să intre la el în birou? Alți milițieni! Puteam eu să-i fur din birou?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel