Data actualizării:
Data publicării:

Vlad Musta, solistul vocal aplaudat în picioare la Vocea României. Theo Rose: Ești în top trei voci masculine din acest sezon / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură video: Facebook/Vocea României
Captură video: Facebook/Vocea României
Vlad Musta, în vârstă de 24 de ani, a avut o prestație uimitoare la Vocea României. Tânărul a reușit să întoarcă toate scaunele cu piesa „Still  Got The Blues”.

Vlad Musta a venit însoțit de o fostă concurentă de-ale lui Tudor Chirilă, Iuliana Dobre. Artistul a ales piesa „Still Got The Blues” și a întors toate scaunele, fiind aplaudat în picioare de Theo, de Horia Brenciu și de întreaga sală.

„Ești o voce foarte special. Mă așteptam ca Horia Brenciu să se întoarcă puțin mai repede”, a spus Tudor Chirilă.

„Eu chiar dacă nu m-am întors primul am știut exact cine este în spate. Am știut că este un tip care își cântă propria piesă la chitară. Asta înseamnă să ai experiență”, a declarat Horia Brenciu.

„Eu m-am prins din prima că ești o voce foarte bună. Mi-aș dori foarte mult să vii în echipa mea știind ce am putea să facem împreună. Ai un timpru extraordinar. Ai o emisie foarte frumoasă. Îți sună foarte bine vocea, foarte frumoasă interpretare ta. Excelent!”, a precizat Tudor Chirilă.

„Mă bucur foarte mult că ai ales să riști să cânți la chitară, cu toate că nu-i ușor, mai ales în fața a patru scaune. Eu cred că deja ai trecut un test al emoției, combinat cu vocea, cu chitara și toate au mers bine”, a adăugat Horia Brenciu.

CITEȘTE ȘI: Moment emoționant la Vocea României. Miruna Homoc a cântat piesa „Hurt” pe care i-a dedicat-o fratelui ei care a murit într-un accident de mașină / video

Theo Rose a mărturisit că ea și Vlad Musta au fost colegi de liceu

„Eu pe Vlad îl știu de foarte mulți ani. I-am organizat balul bobocilor. Am fost colegi de liceu. Știu că e dureros pentru antrenori că vin foarte mulți de vârsta mea cu care mă cunosc. Eu știu la ce nivel faci tu muzică și cred că o să te distrezi la Vocea României și o să bucuri de experiența asta. Din punctul meu de vedere ești în top trei voci masculine din acest sezon. Mi-ar plăcea să vii în echipă să ne distrăm”, a spus și Theo Rose.

„Vreau să îți spun că de când m-am întors am simțit fluturi în stomac, iar eu nu simt fluturi în stomac la bărbați. Îmi doresc mult să vii în echipa mea pentru că știu că dintre toți eu te pot ajuta cel mai mult, real. Problema este că și ei știu asta”, a zis Smiley.

La final, Vlad Musta a ales să meargă mai departe cu Smiley.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel