Data publicării:

Vlad Miriță: Nu ne jucăm cu lucrurile astea: ne supărăm, gata divorțăm. Nu! Stăm aici, legați, până la sfârșit

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Vlad Miriță
Vlad Miriță
Vlad Miriță a acordat un interviu pentru Spectacola în care a vorbit, printre altele, despre familia sa.

Artistul este căsătorit, din 2016, cu Maria Natura. Vlad Miriță a vorbit despre valorile comune pe care le are cu soția lui.

„Amândoi suntem credincioși, ne raportăm la Dumnezeu. Asta a fost pentru mine o chestiune esențială. Ea a fost crescută în felul acesta de părinți, a mers la biserică de mică și a fost bine așa. Prin adolescența mea nu era o preocupare prioritară, dar de la un moment dat a devenit foarte importantă și atunci am considerat că cine îmi va fi soție trebuie să se raporteze cel puțin la fel de mult ca mine la Dumnezeu. Deoarece e complicat când unul înțelege viața în cheia asta și altul nu. E foarte greu.

De exemplu, noi ne spovedim și mergem la același duhovnic care e un fel de psiholog la puterea a zecea. În afară de nuanțele astea, duhovnicul lucrează cu niște puteri mari, în sensul că prin el lucrează de fapt Dumnezeu - care ne vorbește prin duhovnic, îl inspiră să ne dea un sfat sau o îndrumare. Și noi amândoi înțelegem lucrul ăsta și cam mergem pe mâna duhovnicului, în mare parte. După care de aici cam decurg toate. Importanța de a ține familia în picioare, de a nu ne juca cu lucrurile astea: ne supărăm, gata divorțăm. Nu! Stăm aici, legați, până la sfârșit.

Ne dorim asta amândoi și sperăm să și reușim până la capăt. Nu vorbesc din prisma unuia care a reușit, o fac din prisma unui care este pe un drum, dar își dorește cu tot dinadinsul să reușească.

După aceea, ne-am dorit amândoi copii. Sigur, poate eu mi-am dorit mai mult și mai mulți și mai repede decât ea. Dar îl avem pe Iustin, Slavă Domnului!, este un mare dar. Ne dorim amândoi să mai avem. Deci, probabil că o sa mai avem bucuria de a ține în brațe un copil mic. Cel puțin unul. Eu aș fi vrut patru, rămâne de văzut. Apoi, ar fi treaba asta cu natura. Mie mi-a plăcut întotdeauna și s-a acutizat în ultimii ani. Îmi doresc să mă retrag undeva mai la țară, de aici și povestea cu ferma și un întreg proiect care curge în direcția asta. La fel, mi-aș fi dorit eu mai repede, nu s-a întâmplat mai repede, dar din ce în ce și ea e mai preocupată de treaba asta. Deci, cam astea ar fi valorile: credința, familia și o viață mai aproape de natură.

Și culmea! Pe ea așa o cheamă de domnișoară: Maria Natură – asta e o chestie foarte interesantă. Mi s-a părut foarte tare. Mi-a dat-o Dumnezeu mie, care iubesc natura extrem de mult”, a zis Vlad Miriță pentru Spectacola.ro.

Vlad Miriță a studiat mai bine de 10 ani tehnica vocală, cu regretatul Maestru Corneliu Fânăţeanu (fost solist și Director al Operei Naționale București). A fost solist al primei scene lirice a țării până în anul 2014, scenă pe care a evoluat în roluri precum Arturo în „Lucia di Lammermoor”, Ismaelle în „Nabucco”, sau Alfredo în „La Traviata”. Tenorul Vlad Miriță este o personalitate complexă, și abordează în egală măsură și repertoriul muzicii ușoare, astfel încât a reprezentat România în anul 2008 la Concursul Internațional EUROVISION. De-a lungul timpului, pe lângă spectacolele susținute pe scenele din țară, tenorul Vlad Miriță a fost invitat în repetate rânduri în teatre și săli de spectacol din Italia, Spania, Belgia, Anglia, Germania, Franta, Olanda, Norvegia, Rusia, Belarus, Ukraina, Korea de Sud și Portugalia. Pentru că este un iubitor al traditiilor, al istoriei neamului, si un iubitor al muzicii populare pentru care are o slăbiciune aparte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel