Data actualizării:
Data publicării:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ajuns în clinica de fizioterapie. "O să tot venim la recuperare"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Vlad Gherman, Instagram
foto: Vlad Gherman, Instagram
Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt în toi cu pregătirile pentru nuntă! Cei doi au ajuns chiar și în cabinetul fizioterapetului. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt unul dintre cele mai iubite și admirate cupluri din industria de divertisment din România. Împreună, formează o echipă solidă, atât pe scenă, cât și în viața personală. În luna august, Vlad Gherman a luat o decizie importantă și a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu, făcându-i o propunere de neuitat. În prezent, cei doi se pregătesc pentru marele eveniment programat pentru vara lui 2024 - nunta.

De ce fac fizioterapie

Vlad și Oana au decis să se pregătească temeinic pentru noaptea nunții, punând toate detaliile la punct în avans. Cu dedicare și determinare, au făcut demersuri pentru a se asigura că totul va decurge fără probleme în ziua cea mare. Cu umorul caracteristic, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au împărtășit o postare comună pe platformele de socializare, dezvăluind că au programat ședințe de fizioterapie pentru a-și menține sănătatea și pentru a evita orice eventuale dureri de spate care ar putea să le strice dansul mirilor.

„Miri țanțoși vrem să fim, toată noaptea să dănțuim, așa că la recuperare o să tot venim, spatele să-l reparăm, cu durerea să nu ne-ncurcăm.”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu pe Instagram.

Cei doi recunosc că toată perioada de pregătire îi consumă și au momente când devine obositor și complicat, dar se bucură de fiecare clipă.

„Vom posta în curând un material în care vom vorbi despre nuntă și ce am reușit să mai rezolvăm, fiindcă fraților, n-am crezut că o să fie atât de complicat. Este complicat, dar sunt absolut convins că la final, în iunie, anul următor, o să zâmbim și o să ne uităm în spate, inclusiv la momentele astea de organizare, cu drag și vom avea foarte multe amintiri frumoase”, spunea actorul pe rețelele sale de socializare, în urmă cu puțin timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel