Viviana Sposub, la „Bravo, ai stil! Celebrities”: Da, sunt însărcinată - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Viviana Sposub, la „Bravo, ai stil! Celebrities”: Da, sunt însărcinată  / Foto: Pixabay
Viviana Sposub, la „Bravo, ai stil! Celebrities”: Da, sunt însărcinată / Foto: Pixabay
Viviana Sposub ar fi însărcinată.

După ce George Burcea și-a păcălit fanii că Viviana Sposub este însărcinată, postând o poză cu cu piciorul unui bebeluș despre care a spus ulterior că este doar o manieră prin își promova viitorul său film (vezi AICI știrea), Viviana Sposub ar fi declarat în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” că da, așteaptă un bebeluș.

Ea a fost întrebată de Ilinca Vandici dacă este însărcinată și a răspuns scurt: "Da!”. Ulterior Ilinca Vandici a felicitat-o: „Felicitări, Viviana!”, i-a spus aceasta, iar Viviana i-a răspuns: „Mulţumesc!”

Dialogul dintre cele două va fi difuzat în întregime în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” care va fi difuzată pe Kanal D in ziua de miercuri, 15 decembrie. Momentan pe youtube apare doar o parte din discuția dintre Ilinca Vandici și Viviana Sposub. 

Rămâne să tragem concluziile finale atunci când vom vedea emisiunea integrală deoarece este foarte posibil ca sarcina Vivianei să nu fie reală, ci doar să facă parte dintr-o poveste. Concurentele din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, pe lângă ţinutele pe care le prezintă, își creează și povești prin care să justifice felul în care s-au îmbrăcat. În plus, mai ales după ce George Burcea deja și-a dus în eroare fanii privind existența unei sarcini, am putea afla că, de fapt, Viviana Sposub nu așteaptă un copil. 

„Viviana nu este însărcinată. Nu există așa ceva acum. Avem alte proiecte de care ne ocupăm. O poză de pe Instagram nu este o confirmare la sarcină”, a declarat George Burcea atunci când a fost întrebat despre fotografia pe care o postase pe Instagram, pentru Click.ro.

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: Se simte răsfățat atunci când, dimineața, găsește vasele spălate

Viviana Sposub a vorbit despre relația ei cu actorul George Burcea și modul în care... se răsfață cei doi.

"Având în vedere cât de ocupați suntem în perioada aceasta, cel mai mare răsfăț pentru mine este atunci când mă așteaptă să vin de la filmări cu masa pusă. El se simte răsfățat atunci când a doua zi, dimineața, găsește toate vasele spălate și cafeaua făcută, pe care, de obicei, o ia la pachet și fuge la filmări", a spus Viviana Sposub pentru viva.ro.

"Au fost foarte multe momente dificile în anul acesta. Dar nu între noi! Fiecare s-a confruntat cu greutăți, dar cel mai important a fost că ne-am susținut reciproc. Și asta facem în fiecare zi. Orice problemă ar avea George, mă sună pe mine. Orice problemă aș avea eu, îl sun pe el. Tocmai ăsta cred că a fost testul! Să vedem dacă rezistăm într-un an dificil. Testul a fost trecut, iar asta nu poate decât să însemne că vom rezista cu brio și când totul va fi bine", a mai spus concurenta de la Bravo, ai stil! Vezi mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel