Data publicării:

Visit Dubai și Real Madrid anunță un parteneriat global istoric, care susține planurile ambițioase de dezvoltare ale destinației turistice pentru următorul deceniu

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing (DCTCM), cunoscută public drept „Visit Dubai”, împreună cu Real Madrid Club de Fútbol Spania au început o colaborare istorică. 

Având în vedere cele două mărci de top cu valori comune, ambiții și dedicare pentru excelență și inovație, acordul multianual promite o serie de acțiuni interesante, momente speciale pentru fani și experiențe unice pentru fanii Dubai și Real Madrid. Alianța nou formată va servi, în egală măsură, drept platformă solidă pentru a crea noi oportunități de creștere pentru ambele instituții și va sprijini planurile ambițioase ale Dubaiului, ca parte a programului recent anunțat Agenda Economică Dubai – D33. 

Poziția de top în divertismentul sportiv la nivel mondial, alături de cel mai mare club din lume, se aliniază perfect cu planurile ambițioase ale Dubaiului de a-și consolida poziția în top trei orașe la nivel global. Lansat în octombrie, parteneriatul include primele echipe de fotbal masculin și feminin ale Real Madrid și aduce savoarea Dubaiului pe Santiago Bernabéu, oferindu-le fanilor experiențe de neuitat și servicii la cele mai înalte standarde.

Issam Kazim, Director General al Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing (DCTCM) și Florentino Perez, Președinte al Real Madrid Club de Fútbol au oficializat parteneriatul în timpul unei ceremonii în legendara Sala de Juntas din Ciudad Real Madrid, în prezența lui Jose Angel Sanchez, Director General al clubului și Emilio Butragueño, legenda Real Madrid și Director pentru Relații Instituționale.

Emilio Butragueño, Directorul Relațiilor Instituționale al Real Madrid, a comentat: „Suntem foarte mândri de acest nou parteneriat cu Visit Dubai ca Prima Destinație parteneră pe care clubul o are oficial. Dubai este o destinație care tinde spre excelență în toate ofertele sale de divertisment, valoare împărtășită de Club. Suntem încântați să aducem această destinație turistică interesantă milioanelor noastre de madrileni din întreaga lume.”

Issam Kazim, CEO al DCTCM, a declarat: „Suntem entuziasmați să începem această călătorie alături de Real Madrid ca partener global. Această colaborare revoluționară dintre Dubai și cel mai mare club din lume se bazează pe o viziune și valori comune, în care fiecare realizare servește drept motivație pentru a atinge noi culmi. În ceea ce privește scopul nostru de a consolida poziția Dubaiului în top trei orașe la nivel global, această alianță strategică va pune în valoare punctele forte ale unei destinații de top și ale celei mai celebre echipe din lume, reafirmând Dubaiul la nivel global ca cel mai bun oraș în care să locuiești, să lucrezi și pe care să-l vizitezi.”

Relațiile puternice ale Dubaiului cu sectorul public și privat stau la baza succesului său, iar această nouă colaborare cu Real Madrid este continuarea unui parteneriat de lungă durată, pe care Emiratele l-au cimentat din 2011. De asemenea, este momentul perfect pentru viitorul parc tematic Real Madrid, la Dubai Parks and Resorts, cea mai mare destinație - parc tematic din Orientul Mijlociu, care va îmbogăți și mai mult oferta de destinații diverse a orașului. Parcul, care va fi primul de acest tip din lume, va cuprinde o serie de obiective legate de Real Madrid, inclusiv un muzeu, atracții captivante și jocuri de abilități fotbalistice, precum și magazine de produse alimentare și băuturi și spații în care se vând produse oficiale Real Madrid.

Kazim a adăugat: „Motivați de dedicarea noastră reciprocă pentru excelență, leadership, talent și inovație, așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de un mare succes împreună și să arătăm lumii spiritul de campion ilustrat de Dubai și Real Madrid.”

Brand video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel