Virgil Ianţu şi Ștefan Bănică Jr., de la prieteni la rivali. "Era nenatural. Nu ne-am vorbit câteva luni"
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 05 apr 2022, 21:03
WhatsApp
Foto: Facebook, Virgil Ianţu
Foto: Facebook, Virgil Ianţu
Virgil Ianțu a vorbit, la podcastul lui Măruţă, despre cearta cu Ștefan Bănică Jr. și despre cum a reușit să lase trecutul în urmă și să revină la sentimente mai bune față de artist. 

Virgil Ianțu este un nume sonor în domeniul televiziunii. De-a lungul timpului a prezentat diferite emisiuni. Nu doar valențele de prezentator l-au făcut celebru, ci și calitățile vocale pe care le-a expus în formația The Fifties, alături de Ștefan Bănică Jr. De curând, a fost invitatul lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului pe care prezentatorul tv îl susține săptămânal pe pagina contului personal de Youtube. Virgil Ianțu a oferit detalii despre viața de familie și a dezvăluit care este motivul pentru care nici acum nu s-a căsătorit cu partenera sa de viață, Roxana, deși sunt împreună de peste 20 de ani. Un alt subiect interesant al discuției a fost însă colaborarea pe care Virgil a avut-o cu Ștefan Bănică Jr. În podcast, Virgil Ianțu s-a confesat și a mărturisit că în prezent tensiunile dintre el și Ștefan Bănică Jr. au dispărut, însă ceea ce este între cei doi acum nu se poate numi prietenie.

Nu şi-au vorbit cu lunile

Vrigil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, la Conservator. Au început să petreacă serile cântând și distrându-se alături de mai mulți colegi, până au realizat că au tot ce le trebuie, de la talent până la logistică, pentru a forma o trupă. Au colaborat timp de nouă ani în trupa The Fifties, iar apoi, din motive pe care Virgil Ianțu nu a dorit să le discute public, au întrerupt legătura. Nu și-au vorbit luni întregi, însă în cele din urmă au găsit curajul de a sta la aceeași masă pentru a vorbi deschis. „Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani. A fost un moment între noi care nu a căzut bine... După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”, a povestit Virgil. 

Virgil Ianțu activează în televiziune din anul 1990 și, de-a lungul vremii, a prezentat numeroase formate care s-au bucurat de succes din partea publcului, precum emisiunea "Vrei să fii miliardar", "Big Brother" sau "Copiii spun lucruri trăsnite".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?