Data actualizării:
Data publicării:

Virgil Ianțu și-a deschis restaurant. Cât costă o pizza, o porție de paste sau o prăjitură / Meniul complet / galerie foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facebook Virgil Ianțu
Facebook Virgil Ianțu
Omul de televiziune Virgil Ianțu și-a deschis restaurant în Capitală.

Omul de televiziune Virgil Ianțu și-a deschis un restaurant în București. Investiția se ridică la aproximativ 500.000 de euro, iar la inaugurare a avut invitați de seamă, precum Andreea Esca și Andreea Marin.

Restaurantul se numește Sciccheria Rosetti, iar prețurile nu sunt pentru toate buzunarele.

Preparatele de la Sciccheria Rosetti sunt cu specific sicilian, iar meniul este conceput de cunoscutul chef Micharl Passarelli. De exemplu, Magnum de Foie Gras cu citrice din Sicilia și coulis de zmeură costă la restaurantul lui Virgil Ianțu aproape 100 de lei. De asemenea, o supă cremă de roșii cu busuioc ajunge la 37 de lei, iar cea mai ieftină porție de paste, penne arrabiata, costă 46 de lei. Pastele carbonara ajung la 55 de lei.

Mușchiul de vită Uruguay cu ciuperci de pădure, trufe și escalop de foie gras, servit cu piure și cartofi, costă 210 lei, în timp ce o pizza Margherita și o pizza quattro formaggi ajung la 40 de lei, respectiv 75 de lei.

Pentru a mânca un tiramisu trebuie să scoți din buzunar 40 de lei, iar pentru a bea o cafea espresso nu mai puțin de 12 lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel