Data publicării:

Virgil Alexandru Zidaru - Makaveli - de urgență la spital! Simptomele care l-au avertizat că are anevrism. Le ignorase, deși erau de câteva zile

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Maka
Maka
Virgil Alexandru Zidaru, alias Makaveli, a ajuns de urgență la spital.

Virgil Alexandru Zidaru, cunoscut pe Tik Tok despre Makaveli, a suferit un anevrism, după cum a povestit chiar el.

„De vreo două-trei săptămâni mă durea partea dreaptă. Îmi tremura partea dreaptă, îmi tremura mâna dreaptă. Ca orice om, am crezut că-s mușchii... nimic important. Și în urmă cu două zile, m-am trezit cu o durere de cap, dar era o durere de cap de parcă erau săpături.

În fine, nu am băgat în seamă. Și apoi m-am dus la mall. Am simțit în cap ca un fel de cuțit, dar așa de parcă îmi luase și vederea. Am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare. Dar fiind în mall... am zis să-mi văd de treabă... să nu se uite nu știu cum lumea la mine. Mă gândeam că asta e, se mai întâmplă. Apoi am intrat pe live, dar capul tot mă durea. M-am gândit că am răcit sau că am sinuzită.

În fine... apoi am intrat iar live. Am venit apoi acasă. Am făcut o criză, mă dureau ochii și limba. Am sunat apoi la Salvare. A fost un anevrism. Nu a fost atac vascular cerebral. Încercați să nu vă mai stresați pe nimic. Știu că este greu, dar în momentul în care te enervezi... te stresezi. Începi să nu mai dormi nopțile, începi să nu mai mănânci și apoi stomacul se strânge. Țigări, Coca-Cola, viață dezordonată... ani întregi...”, a povestit Virgil Alexandru Zidaru, cunoscut pe Tik Tok despre Makaveli. Cântărețul a ținut să precizeze că nu se droghează.

@makaveli.org #parinti #la #rece #spritz #fypシ #muzica #makaveli @Bobi Haz @Mike @. K A M A R A . @Bebița Stanciu @Aslan Sadeghi Official @laris lrs laris ♬ sunet original - ????????????????????????????????

@makaveli.org #o #iubire #imposibila #sunet #fypシ #muzik #old #but #gold ♬ sunet original - ????????????????????????????????
@makaveli.org #a #mai #cazut #o #lacrima #fypシ #makaveli ♬ sunet original - ????????????????????????????????

Anevrismul este o dilatare sau o umflătură a unei porțiuni a unei artere. În funcție de locația și dimensiunea anevrismului, simptomele pot varia. Unele anevrisme pot fi asimptomatice și pot fi descoperite întâmplător în timpul unui examen medical sau investigații pentru alte probleme de sănătate. Cu toate acestea, în unele cazuri, anevrismele pot provoca simptome notabile. Iată câteva simptome posibile ale unui anevrism:

Durere sau pulsație în zona afectată: Anevrismele pot provoca durere sau disconfort în zona în care se află. Acest lucru poate varia de la o durere ușoară până la durere intensă.

Dificultăți de vedere: Anevrismele cerebrale pot afecta nervii optici și pot duce la tulburări de vedere sau pierderea vederii.

Dureri de cap severe: Anevrismele cerebrale pot cauza dureri de cap severe, uneori descrise ca cea mai gravă durere de cap pe care o persoană a avut-o vreodată.

Probleme neurologice: Anevrismele pot comprima nervii sau țesuturile din jur, provocând probleme neurologice cum ar fi slăbiciunea, amorțeala sau dificultăți de vorbire.

Sângerare: Ruperea unui anevrism poate duce la sângerare în țesuturile din jur sau în spațiul înconjurător, ceea ce poate cauza simptome severe și poate pune viața în pericol.

Este important să știți că anevrismele pot fi grave și necesită asistență medicală de urgență dacă există suspiciunea că una s-a rupt. Dacă aveți simptome care sugerează un anevrism, căutați imediat asistență medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel