VIRAL: Biletul lăsat de un bărbat care a furat o tavă cu brioșe, în Italia
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Shutterbug75 de la Pixabay
Imagine de Shutterbug75 de la Pixabay
Proprietarul unui restaurant din Italia a făcut public biletul pe care angajații săi l-au descoperit, la scurt timp după ce o întreagă tavă cu brioșe a dispărut.

Unii oameni sunt "obligați să fure de foame", este concluzia la care a ajuns proprietarul unui restaurant italian. El a povestit pe Facebook un episod de "tristețe infinită". 

Potrivit celor spuse de proprietarul restaurantului din localitatea Pistoia, o comună din regiunea Toscana, într-o dimineață, angajații săi au descoperit în fața localului un bilet și o bancnotă de 10 euro. "Bună ziua, vă rog să mă scuzați, dar dimineața trecută îmi era foame și nu aveam bani", este mesajul lăsat de un bărbat care, cu o zi înainte, a furat o tavă cu brioșe. 

Tava cu brioșe, pregătite de bucătarul restaurantului, a dispărut peste noapte din vitrina special amenajată pentru când localul este închis. Astfel, în locul brioșelor, angajații au găsit ulterior biletul și o bancnotă de 10 euro. 

"A fost o surpriză. Biletul era pliat, iar în interior erau 10 euro, costul celor zece brioșe. Dacă am ști cine este, i-am da înapoi banii. El a furat de foame și eu aș fi făcut același lucru", a mai scris proprietarul restaurantului. 

VEZI ȘI: "Am 21 de ani și sunt mama unei fete de 15 ani". Video-ul devenit VIRAL, cum e POSIBIL: Acum stau în mașină în timp ce toți prietenii mei sunt afară

Videoclipul unei tinere în vârstă de 21 de ani a șocat o lume întreagă. 

Numele ei este Hunter, iar dezvăluirea sa dintr-un video pe TikTok a aruncat Internetul în aer, devenind viral. Fata a spus că deși are doar 21 de ani, se confruntă cu o mulțime de probleme. Mai exact, Hunter este mama unei alte fete de 15 ani. 

În videoclipul postat pe TikTok, Hunter a dezvăluit că rolul de părinte o sperie și că nu este luată în serios ca părinte de profesorii fiicei sale din cauza vârstei.

Ei bine, diferența dintre ea și fata este este foarte mică, de doar 6 ani, acesta fiind detaliul care a șocat pe toată lumea. 

"Realizez că la 21 de ani sunt mama unei fete de 15 ani. Niciun alt părinte sau angajat al liceului ei nu mă va lua în serios. Parcă văd cum voi fi întrebată în ce clasă sunt când mă voi duce la evenimentele ei... Cum o să reușesc să o învăț să conducă...de abia pot eu să ajung într-un anumit punct”, a spus Hunter, potrivit The Sun. (Mai multe detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel