Viorica Vișan, caz incredibil: 10 ani după gratii, nevinovată
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Viorica Vișan, acum în vârstă de 68 de ani, a fost închisă, fără vină, zece ani. A fost acuzată de omor. Mai exact de uciderea soacrei sale. 

Când avea 44 de ani, soacra sa a fost găsită ucisă și înmormântată în spatele casei. Poliția a venit la poarta femeii pentru a o chema să dea o declarație. I-a spus fiicei sale de șapte ani să stea cuminte că se întoarce. S-a întors după zece ani la o familie destrămată. 

Femeia a fost condamnată la 16 ani de închisoare pentru uciderea soacrei sale. După ce a săvârșit zece ani, unul dintre fiii săi a fost arestat pentru furt. El a scris și o scrisoare în care a recunoscut că și-a ucis bunica. A fost condamnat la 15 ani de închisoare, la trei ani după eliberarea mamei sale. 

Viorica Vișan s-a întors la o familie destrămată. Soțul său a divorțat și s-a recăsătorit, fiul său a recunoscut crima și urma să fie închis. Singura care a reușit să se descurce în viață a fost fiica sa, cea care avea 7 ani și pe care a lăsat-o în curte spunându-i că se va întoarce repede acasă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel