Viorica de la Clejani, ȘOCATĂ de ce a văzut la priveghiul lui Emi Pian: "Of, va fi vai de capul nostru!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Viorica de la Clejani s-a revoltat pe rețelele de socializare, după ce a urmărit priveghiul lui Emi Pian, liderul interlopilor din clanul Duduianu. 

Cântăreața a fost vizibil deranjată de faptul că reporterița care transmitea din mijlocul evenimentelor nu purta nici un fel de mască de protecție. 

2. -imagine fara descriere- (viorica-clejani-emi-pian_28502600.jpg)

”De ce doamna reporter Laura, de la ”telembiziunea”..., dumneavoastră, nu purtați mască?! Ținând cont că vă aflați într-un loc super-aglomerat, unde sunt sute de persoane, iar riscul de a intra în contact cu virusul este foarte ridicat... Ne spuneți și nouă?”, a întrebat-o indirect, prin intermediul rețelei ei de socializare, Viorica de la Clejani.

Răspuns nu a primit, în schimb, au apărut zeci de comentarii de la internauții conspiraționiști, care nu cred în coronavirus. 

”Ăștia... Doamne Dumnezeule. Of, va fi vai de capul nostru și de zilele noastre. Nu știu dacă mulți conștientizați... că o să fie vai de toată omenirea”, a scris Viorica de la Clejani pe Facebook, la adresa românilor care i-au comentat la postare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel