Urmărește emisiunea live
Viorica de la Clejani a fost externată. ”Într-o secundă vă duceți. Vin vremuri grele!”
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: captură Facebook
Foto: captură Facebook
Viorica de la Clejani le-a dat fanilor o veste bună în această seară. 

Viorica de la Clejani a fost externată din spital după ce a fost bolnavă de Covid-19. Anunțul a venit pe o rețea de socializare, chiar în această seară, alături de un videoclip. 

”Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a susținut Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani a fost internată la „Matei Balș” cu Covid-19

Viorica de la Clejani a fost internată la Institutul Matei Balş din Capitală după ce a fost depistată cu COVID-19, conform Antena 3. Informația a fost confirmată de către soțul ei, Ioniță de la Clejani.

„Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat. Am internat-o la Matei Balș de trei zile și situația sa e una bună. Am toată încrederea în medici și în asistente, că vor avea grijă de soția mea.”, a spus Ioniță de la Clejani pentru redacția Playtech.

Ioniță de la Clejani a transmis și un mesaj celor care ezită să se vaccineze anti-COVID.

„Viorica nu se vaccinase anti-Covid, dar lua niște medicamente… așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent, Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI!”, a adăugat artistul.

Ioniță de la Clejani a mai declarat că cel mai probabil se va vaccina toată familia după acest episod.

Viorica de la Clejani, DIETĂ. Sucul natural care a ajutat-o să slăbească

Cu doar câteva săptămâni în urmă Viorica de la Clejani dezvăluia cum a reușit să slăbească. Artista a mărturisit atunci că începuse să nu se mai simtă bine, așa că a decis să facă o schimbare în viața ei, motiv pentru care a renunțat la alimentele nesănătoase și a început să bea un suc minune, care a ajutat-o să scape de kilogramele nedorite. Potrivit acesteia, sucul este unul format din câteva legume naturale, precum: mărul, țelina și morcovul.

“În ultima perioadă nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște masuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfeclă roșie, un măr, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viața mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani la o emisiune tv, potrivit SPECTACOLA.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel