Viorica Dăncilă, LIVE TEXT. Își prezintă prioritățile înainte de turul 2
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă face declarații de ultimă oră.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, invită reprezentanții mass-media la o conferință de presă astăzi, 21 noiembrie 2019, începând cu ora 18.00, în cadrul căreia va prezenta angajamentul său față de români și prioritățile sale pentru mandatul de Președinte al României.

Candidatul PSD va avea un dialog deschis cu reprezentanții mass-media pe baza angajamentelor asumate și a activității sale. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, "Sala Spiru Haret", nivel P.

DC News va prezenta declarațiile Vioricăi Dăncilă în format LIVE TEXT


”Am vorbit cu mii de oameni în această campanie. Am avut zeci de deplasări în toată țara, discuții cu tineri și bătrâni, antreprenori, medici și profesori, oameni de la oraș sau de la sate. Aceste discuții mi-au arătat câteva lucruri simple pe care și le doresc românii. Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de președinte, angajamentele pe care mi le iau în fața poporului român și obiectivele strategice pe care mi le propun în calitate de Președinte al României.


Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, Sala Spiru Haret, începând cu ora 18:00. Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media, iar intrarea se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate, la intrarea S2, începând cu ora 16:00”, a anunțat Viorica Dăncilă.

VEZI AICI:  LIVE Viorica Dăncilă, noi declarații de presă. LIVE de la 18:00

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel