Viorica Dăncilă, anunț pentru doi miniștri
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Viorica Dăncilă, declarație fulger: Uitați acest lucru!
Viorica Dăncilă, declarație fulger: Uitați acest lucru!
Viorica Dăncilă a anunțat că săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire pentru identificarea problemelor din sectorul agricol.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că se va întâlni săptămâna viitoare cu miniştrii Agriculturii şi Finanţelor şi cu reprezentanţi ai sectorului agricol pentru a identifica probleme pe care aceştia le au.

'Ştiu că sunt probleme, ştiu că domnul ministru face eforturi considerabile ca să rezolve aceste probleme. (...) Cred că trebuie ţinută legătura strâns. Domnul ministru trebuie să aibă ajutorul prim-ministrului. Aşa că am hotărât să ne întâlnim săptămâna viitoare împreună cu domnul ministru, cu ministrul Finanţelor, cu un grup dintre dumneavoastră şi să identificăm probleme şi să putem să dăm răspunsuri punctuale', le-a transmis prim-ministrul Dăncilă, miercuri, participanţilor la Conferinţa Naţională a Agricultorilor.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, au participat la Conferinţa Naţională a Agricultorilor, care a avut tema 'Agricultura - prioritate naţională'.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel