Viorica Dăncilă, eveniment alături de Hans Klemm: Vocea României, respectată și apreciată
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
V.Dancila
V.Dancila
"Am participat astăzi, la invitația Excelenței Sale Hans Klemm, ambasadorul SUA, la evenimentul intitulat 'We stand together. Romania and the United States - 15 years in NATO'. La aproape 30 de ani de la căderea comunismului în România, jumătate din parcursul țării noastre este alături de NATO, cea mai puternică Alianță politico-militară din lume", transmite premierul României, Viorica Dăncilă.

"Mă bucur să fiu prim-ministrul unui stat care are o voce respectată și apreciată în formatele aliate de consultare. Aşa cum noi am beneficiat de măsuri pentru consolidarea NATO pe flancul estic, vom continua să fim un contribuitor activ şi responsabil la proiectarea acestor valori în vecinătatea Alianţei.

Astăzi, NATO rămâne principalul garant pentru apărarea colectivă a membrilor săi și pentru securitatea zonei transatlantice. Securitatea trebuie să fie cuvântul nostru de ordine atunci când răspundem amenințării care ni se adresează tuturor - și civilizației înseși - din partea grupurilor teroriste. Condoleanțe familiilor victimelor căzute în urma actelor de terorism, acest flagel împotriva căruia nu vom înceta niciodată să luptăm", a transmis premierul Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel