Urmărește emisiunea live
Viorel și Oana Lis au Covid-19. Fostul primar al Capitalei, declarații de pe patul de spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook Oana Lis
Foto Facebook Oana Lis
Viorel și Oana Lis au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Fostul primar al Capitalei se află la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, iar soția lui se tratează la domiciliu. 

Viorel Lis și soția sa, Oana, au ajuns vineri seară la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București, cu simptome specifice noului coronavirus. Ambii au fost testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. 

Pentru că fostul primar al Capitalei, în vârstă de 77 de ani, nu se simțea deloc bine, medicii au decis internarea sa. Viorel Lis are și mai multe probleme de sănătate. 

De cealaltă parte, Oana Lis a putut pleca acasă, acolo unde urmează un tratament. 

Primele declarații ale lui Viorel Lis

Viorel Lis a declarat, sâmbătă dimineață, că are plămânii foarte afectați și că nu poate vorbi foarte mult pentru că obosește. 

"Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana Lis). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții", a declarat Viorel Lis pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Oana Lis a spus, pentru sursa citată, că nu poate să vorbească pentru că îi este rău.

În luna octombrie, Viorel Lis spunea că nu se mai poate deplasa singur

"Eu nu mai pot să merg bine, amețesc. Am probleme cu pareza, amețesc, n-am echilibru, merg cu cadrul, ca să mă ridic trebuie să mă ajute Oana. Ajung și la baie foarte greu, nu mai pot să fac aproape nimic, trebuie sa ma țin de toți pereții, mi-e foarte greu. Am căzut de vreo trei ori la scara de la intrare", declara Viorel Lis în luna octombrie a.c., în cadrul unei emisiuni TV.

BILANŢ CORONAVIRUS 13 noiembrie 2021

Conform datelor existente la nivelul CNCCI, la data de 13 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 4.006 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 323 decese, dintre care 19 anterioare. Datele vor fi detaliate în buletinul informativ de la ora 13.00.

Incidența în București a scăzut sub 7 la mie

Incidența cazurilor COVID-19 în Capitală a scăzut, sâmbătă, sub 7 la mie, a anunțat DSP București.

Incidența cazurilor în Capitală este sâmbătă de 6,68. De precizat că incidența a scăzut în permanență în ultima perioadă.

La mijlocul săptămânii, de exemplu, aceasta era mai mare cu aproape două puncte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel