Viorel Ringhilescu, candidatul monarhiștilor la prezidențiale, alianţă electorală: Suntem deschişi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Strangere de mana
Strangere de mana
Un candidat la alegerile prezidenţiale de la finele acestui an dă cărţile pe faţă cu privire la eventualitatea încheierii unei alianţe electorale pentru susţinerea sa.

Grupul de Acţiune pentru Monarhie şi Democraţie şi-a anunţat, joi, candidatul la alegerile prezidenţiale din 2019, în persoana lui Viorel Ringhilescu.

În cadrul conferinţei de prezentare, Viorel Ringhilescu a răspuns unei întrebări referitoare la posibilitatea încheierii unor alianţe electorale cu alte partide, pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale. "În primul rând, în acest context, avem un agreement şi mergem în continuare, iar dacă cineva vrea să sprijine candidatura, e liber să o facă. Suntem deschişi unei asemenea variante", a declarat Viorel Ringhilescu.

La rândul său, Cristian Sandu, coordonatorul GAMD, a declarat: "Noi vom face apel la monarhişti, să voteze cu domnul Viorel Ringhilescu indiferent ce orientare politică au sau din ce partid fac parte. Votezi pentru o schimbare. Candidat din partea grupului nostru putea fi orice persoană capabilă să poarte un mesaj. Dar am explicat mai devreme de ce opţiunea noastră s-a îndreptat către domnul Ringhilescu. Deci orice partid e binevenit, dar nu partidul ca entitate votează, ci cetăţeanul. (...) Cel mai mult contează informarea corectă a cetăţenilor, informarea asupra a ceea ce aduce monarhia pentru cetăţeanul obişnuit. Nu pentru politicieni, pentru elitele financiare."

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel