Viorel Lis, internat la terapie intensivă. Oana Lis: Am fost la biserică
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
oana-viorel-lis_pup
oana-viorel-lis_pup
Viorel Lis este în prezent internat la terapie intensivă după ce a suferit o operație. Oana Lis, soția fostului edil, spune că starea lui Viorel Lis nu este deloc bună.

Viorel Lis a fost operat de colecist. În prezent aceta este internat la terapie intensivă.

"Viorel e intr-o stare rea de peste o saptamana. Intr-o noapte m-am speriat rau de tot. E prima oara cand el cere la spital. Am avut o noapte de cosmar. De la durere a inceput sa delireze. Intr-o noapte a venit in camera si a inceput sa se dea cu capul de dulap. Apoi mi-a zis ca are impresia ca ii da cineva cu ceva in cap. M-am speriat si ne-am dus la spital.

Au vrut sa il interneze, dar a refuzat. Am mai stat o zi si ne-a zis ca daca mai stam o zi, face peritonita si septicemie. E, intr-adevar, o operatie usoara, dar in starea lui e mai dificil, poate face complicatii.
Nu am stiut ca e atat de grav. Astazi, dupa o saptamana, Viorel a fost internat.
Durerile erau groaznice pentru el si nicio pastila nu isi facea efectul.
A fost aproape de moarte iarasi. Stiu, are o varsta, dar e omul cu care traiesc de 20 de ani. N-am cum sa nu-i fiu aproape.

A venit si fiul lui sa il vada de 2 ori. E prima oara cand raman singura dupa 20 de ani. Am fost si la biserica si m-am rugat. Nu l-am vazut niciodata atat de rau. Te sperii.

Si-a revenit mult mai greu, a deschis ochii dupa operatie, dar nu reactiona prea mult”, spune Oana Lis, potrivit Kanal D.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel