Viorel Lis, diagnostic dur. Medicii sunt rezervați: Asta-i viața, mi-au spus să nu mai aștept minuni
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 18 iun 2021, 16:54
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate. Fostul edil al Capitalei a dezvăluit diagnosticul dur pus de medici.

Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani se confruntă cu tot mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, la nivelul membrelor interioare. După ce medicii i-au spus că are o semi-pareză la picioare, care îl împiedica să se mai deplaseze așa cum și-ar fi dorit și care i-a cauzat dureri crunte, Viorel Lis nu a pierdut din optimismul și speră să își revină.

Viorel Lis a vorbit despre diagnostic: "Asta-i viața"

Cu toate astea, fostul edil al Capitalei a declarat că trece prin momente delicate din cauza problemelor de sănătate, motiv pentru care evită să mai părăsească locuința. Medicii i-au spus acestuia că puține sunt șansele să își revină.

“Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape. În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută. Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața.”, a spus Viorel Lis pentru Antena Stars, potrivit Spectacola.ro                

Oana Lis, ajutorul de nădejde al soțului ei

Oana Lis a spus că nu își va lăsa soțul niciodată la greu și va fi mereu acolo pentru a-l ajuta. Aceasta nu poate uita binele pe care fostul edil i l-a făcut în tinerețe, iar acum spune că va fi alături de el la fiecare pas. Cu umorul caracteristic, Oana suține că acum este asistenta și doctorița soțului ei. 

„Acum sunt asistenta lui, doctorița lui. Asta este viața, unora li se pare deplasat acest lucru, dar mie nu, este soțul meu, el a fost alături de mine în tinerețe, m-a ajutat mult, nu am cum să îl las acum. El mi-a schimbat viața. Are problemele cu picioarele din cauza sedentarismului, de la izolarea aceasta cu COVID-19, a stat mult în casă, nu a mers, nu a făcut puțină mișcare și uite că a ajuns așa”, a spus Oana Lis pentru impact.ro.    

Oana Lis, criticată că l-a luat la mișto pe Viorel Lis

Oana Lis a fost pusă la zid de urmăritorii săi, pentru că a făcut mai multe glume pe seama lui Viorel Lis și despre planurile pe care le are după moartea lui. După ce a fost aspru criticată, vedeta a reacționat imediat și le-a dat replica tuturor, în direct. 

Oana Lis a ținut să precizeze că înainte să posteze gluma pe internet, s-a consultat cu Viorel Lis și i-a cerut permisiunea și se pare că și fostul edil al Capitalei a fost amuzat de ce a putut scrie soția sa, astfel că valul de hate pe care l-a primit pe contul ei de socializare a fost total nejustificat.

"E o chestie care pe mine mă ajută"

"Simțul umorului îl am de mică, din familie. Noi facem tot timpul caterincă unul de altul. De exemplu, eu nu tolerez pe pagina mea de Facebook ca cineva să facă mișto de Viorel sau de persoanele dragi, dar eu îmi permit să fac glume de mine și de soțul meu. Sunt glumele noastre interioare, el le aprobă.

Eu am un râs și am un râs special. Viorel se sperie când îl aude. E un râs mai ironic, care apare atunci când sunt nervoasă. Decât să plâng, mie îmi place să râd. Poate că sunt momente când nu ar fi de râs și poate că eu atunci râd și fac mișto pentru că e felul meu de a fi. E o chestie care pe mine mă ajută. Oamenii care au simțul umorului sunt plăcuți de alți oameni, dar anul ăsta, lumea e foarte supărată, cu nervii la maxim. Pe mine nu mă mai afectează. Am citit comentariile alea și am râs de nu am mai putut", a explicat Oana Lis la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?