Violeta Alexandru - Monica Anisie, situație BIZARĂ. Mugur Ciuvică: Există INTERESE ale lui Ludovic Orban. Foarte PROȘTI politic
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mugur Ciuvică a venit cu explicații privind susținerea unor lideri ai PNL în funcții-cheie, în ciuda eșecului înregistrat. 

În PNL s-au luat decizii clare după alegerile locale. Acolo unde partidul a luat sub 27%, conducerile au fost înlăturate. Mai mult, unii lideri ai partidului au plătit chiar de mai multe ori, nu doar că au fost nevoiți să facă un pas în spate de la conducerea partidului, dar nu au fost nici puși pe lista PNL pentru parlamentare. Excepția o face Bucureștiul. Aici, Violeta Alexandru este de neclintit. Chiar dacă a luat doar 17% la alegerile locale, ea rămâne în fruntea partidului. Pentru Camera Deputaților, ministrul Muncii ocupă al doilea loc pe listă, după Ludovic Orban. De asemenea, nici Monica Anisie nu se lasă dată la o parte, ocupând al treilea loc din Capitală pentru Senat. 

Mugur Ciuvică a opinat, în emisiunea DCNews, aceste poziții ferme ale unor lideri PNL care, deși au eșuat, sunt premiați: ”Există niște interese ale domnului Orban legat de cele două doamne - Violeta Alexandru și Monica Anisie- și nu numai, că mai e un domn bizar Pavel Popescu. La București e o garnitură absolut ciudată de urmași ai Brătienilor, care sunt și urmași de un an - doi, pentru că înainte eu nu auzisem de ei, dar sunt și foarte proști politic, adică nu aduc nici voturi, nici nimic. Singura explicație pentru care-i ține dl. Orban și îi și promovează în continuare e că are niște interese. Am înțeles că la Anisie poate fi o chestie legată de soțul ei, șef printr-o direcție importantă din Poliția România, că ar fi avut legătură cu niște dosare pe care le-ar fi avut de-a lungul timpului dl. Orban. La doamna Alexandru, presupun doar, adică nu exclud posibilitatea să fie o pilă directă din zona lui Soros, doamna fiind sorosista de vreo 20 de ani și s-ar putea să fi venit o pilă din zona asta pe care Orban să nu fie în stare s-o refuze. Cam pe acolo sunt explicațiile. Sigur există interese mult mai importante decât argumentele politice clasice”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel